Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξορκίζει τον κακό του δαίμονα

Ξορκίζει τον κακό του δαίμονα
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 14:07

Με ρεκόρ στην Ευρωλίγκα 17-7 ο Ολυμπιακός, που είναι δεύτερος και 9-15 η Μπάμπεργκ, που είναι 12η, φυσικά, το μεγάλο φαβορί αυτού του αγώνα, είναι ο Θρύλος. Που παλεύει για το πλεονέκτημα της έδρας, τη στιγμή που οι Γερμανοί δεν έχουν σχεδόν καμία τύχη. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για μια ακόμα φορά στην Ευρωλίγκα με τέτοια διαφορά στη βαθμολογία, αλλά και δυναμικότητας.

Κι όμως, αυτή η ομάδα έχει καταφέρει να κάνει δύσκολη τη ζωή του Ολυμπιακού όλα αυτά τα χρόνια. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, οι Γερμανοί έχουν βρει το κουμπί του και τον κερδίζουν κιόλας. Είναι κάποια πράγματα ανεξήγητα αναφορικά με το τι γίνεται στην Ευρωλίγκα και σε μερικά ζευγάρια, με τον Ολυμπιακό να έχει κερδίσει φέτος ΤΣΣΚΑ, Φενέρ, Ρεάλ και ΠΑΟ πχ. και να έχει χάσει από την Μπάμπεργκ.

Οι παίκτες πάνε υποψιασμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Δεν υποτιμούν ποτέ τον κακό τους δαίμονα, αλλά θα προσπαθήσουν να τον ξορκίσουν. Και είναι κρίμα να χαθεί μια τέτοια ευκαιρία για τον Ολυμπιακό, ώστε να καπαρώσει σε μεγάλο βαθμό τη δεύτερη θέση. Βέβαια, δεν είναι κάθε μέρα του... Άι-Γιαννιού για την Μπάμπεργκ και φαίνεται πως σήμερα ο Ολυμπιακός, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο, θα καταφέρει να κερδίσει.

Διαβάστε επίσης

Χάνει τον Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι

Χάνει τον Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι

Ο Γεωργιανός τραυματίστηκε και θα χάσει το ματς με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή 30 Μαρτίου.

Στη

Στη "12άδα" ο Τόμπσον!

Ο Αμερικανός φόργουορντ θα παίξει απέναντι στην Μπάμπεργκ σε αντίθεση με τον Κάιλ Γουίλτζερ που έμεινε εκτός

Θέλει… προσοχή!

Θέλει… προσοχή!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ, για την 25η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live από το gavros.gr στις 21:00/NS1…

Έλειψε πολύ…

Έλειψε πολύ…

Ο Κιμ Τιλί δίνει πολλά πράγματα στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και η επιστροφή του στα παρκέ έχει γίνει ήδη αισθητή στην βελτίωση της εικόνας των «ερυθρόλευκων».