Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Σπανούλης μας κάνει όλους καλύτερους»

«Ο Σπανούλης μας κάνει όλους καλύτερους»
Παρασκευή, 9 Μαρτίου 2018 - 23:39

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Μέλι στάζει για τον Βασίλη Σπανούλη ο Μπράιαν Ρόμπερτς. Ο Αμερικανός γκαρντ των «ερυθρόλευκων» μετά από τη νίκη επί της Μπάμπεργκ με 87-79, δήλωσε για τον μεγάλο αρχηγό του πως: «Είναι κάτι σπουδαίο. Έχει τον τρόπο να κάνει την ομάδα νικήτρια και με τις ικανότητές του να ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας. Δίχως αμφιβολία μας κάνει όλους καλύτερους και όταν βρίσκεται σε καλό ρυθμό το επίπεδο επίδρασης είναι πολύ υψηλό. Έχει μεγάλη επίδραση ακόμα και όταν δεν είναι στην καλή βραδιά του».

Αναφορικά με το παιχνίδι υποστήριξε ότι: «Δεν μπορούμε να παίρνουμε κανένα παιχνίδι ως εύκολο. Έχουμε έναν στόχο και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Κόντρα στην Μπάμπεργκ δεν είμαστε καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Μιλήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε καλύτεροι και πήραμε τη νίκη. Δεν πρέπει να υποτιμούμε κανένα παιχνίδι».

Ο Ρόμπερτς είπε για την περιφέρεια της ομάδας του ότι: «Εμείς θέλουμε να έχουμε λύσεις σε κάθε θέση. Δεν είναι κάτι το ξεχωριστό. Εγώ θέλω να μπαίνω στο παρκέ και να παίζω βάσει των δυνατοτήτων μου».

Ενώ έκλεισε λέγοντας για το αν η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν σημείο κλειδί: «Μπορείς να το πεις κι έτσι. Ήθελα και εγώ αλλά και η ομάδα να παίξουμε καλά και καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι και να επικεντρωθούμε στο στόχο μας και να τελειώσουμε όσο καλύτερα και πιο δυνατά γίνεται την κανονική περίοδο».

Διαβάστε επίσης

MVP ο Μιλουτίνοφ (pic)

MVP ο Μιλουτίνοφ (pic)

Ο σέντερ του Ολυμπιακού ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τη Μπάμπεργκ πετυχαίνοντας 16 πόντους κόντρα στους Γερμανούς.

Ο Χάκετ και τα… κορίτσια του (pics)

Ο Χάκετ και τα… κορίτσια του (pics)

Την τιμητική του είχε ο Ντάνιελ Χάκετ μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μπάμπεργκ, με αρκετά κοριτσάκια να περιμένουν τον Ιταλό για μια φωτογραφία.

«Ελέγξαμε το ματς»

«Ελέγξαμε το ματς»

Ο Τζαμέλ Μακλίν, τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Μπάμπεργκ, ότι ο Ολυμπιακός έτρεξε σωστά και έλεγξε το ματς.

«Πήραμε μια σημαντική νίκη»

«Πήραμε μια σημαντική νίκη»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Μπάμπεργκ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασε καλύτερη εικόνα κόντρα στους Γερμανούς.