Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάει να κάνει blackjack στο Ρέθυμνο

Πάει να κάνει blackjack στο Ρέθυμνο
Κυριακή, 11 Μαρτίου 2018 - 23:32

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ένα ακόμα ματς για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» ουσιαστικά να θέλουν να πραγματοποιήσουν μία καλή προπόνηση ενόψει της κόντρας με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ.

Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα που μεταμορφώνεται στην έδρα του και αυτό το γνωρίζουν για τα καλά οι Πειραιώτες. Από την άλλη πάντως, το απόλυτο των νικών έχει καταφέρει να διατηρήσει ο Ολυμπιακός στα παιχνίδια του απέναντι στην ομάδα του Νικου Βετούλα.

Οι δύο ομάδες έχουν έρθει αντιμέτωπες συνολικά 20 φορες. Το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο. Νίκες του Ολυμπιακού, εννιά εκ των οποίων τις σημείωσε στην Κρήτη εκεί όπου θα αναμετρηθούν τη Δευτέρα οι δύο ομάδες.

Αξίζει πάντως να αναφερθεί πως στις δύο τελευταίες επισκέψεις τους στο Ρέθυμνο οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες. Στα προημιτελικά των πλέι οφ του 2016 ο Ολυμπιακός νίκησε με 77-73 με τον Χακίμ Ουόρικ να πετυχαίνει 17 πόντους και τον Βασίλη Σπανούλη να προσθέτει άλλους 14, ενώ στην περσινή σεζόν ο Θρύλος επιβλήθηκε με 70-63 με τον Κεμ Μπιρτς να σταματάει στους 15 πόντους με τον Σπανούλη να βάζει άλλους 12.

Διαβάστε επίσης

Τέσσερις μακριά από τις 600

Τέσσερις μακριά από τις 600

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης θέλει 4 ακόμα ασίστ για να φτάσει τις 600 και να ράψει ένα ακόμα… παράσημο στην πλούσια καριέρα του.