Ντουντούκα
"Διπλό" στην Ελβετία, Θρύλε ολέ, ολέ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ένας Ιάπωνας, θαυμαστής του Σπανούλη

Ένας Ιάπωνας, θαυμαστής του Σπανούλη
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 - 13:05

Ένας Ιάπωνας είναι μεγάλος θαυμαστής του Βασίλη Σπανούλη και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε ένα πάρα πολύ όμορφο κείμενο με τις ενέργειες του οπαδού, να βλέπει από κοντά τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και να τον φωτογραφίζει.

Αναλυτικά...

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός - Μπάμπεργκ ένας Ιάπωνας φωτογράφος τραβούσε μανιωδώς λήψεις, εστιάζοντας κυρίως σε έναν παίκτη: τον Βασίλη Σπανούλη! Και οι λόγοι δεν ήταν καθαρά επαγγελματικοί... Αυτό άλλωστε το φανέρωνε και το κασκόλ του Ολυμπιακού που ήταν περασμένο στον λαιμό του!

Ο Nomura Yoshihiro βρέθηκε σ την Ελλάδα για να "καλύψει" το 28th Athens International Sailing Week 2018 και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά τον εδώ και χρόνια αγαπημένο του παίκτη!

"Μου αρέσει το μπάσκετ πάρα πολύ. Στην Ιαπωνία το 2006 παρακολούθησα με την γυναίκα μου το Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Τότε η Εθνική Ελλάδος είχε κερδίσει τις ΗΠΑ, είχε πάρα πολύ καλή ομάδα! Σπανούλης, Παπαλουκάς, Διαμαντίδης... Φοβεροί παίκτες!", είπε στο Olympiacosbc.gr μιλώντας στα ελληνικά (!) και στην συνέχεια εξήγησε τον λόγο της παρουσίας του στο ΣΕΦ: "Έχω έρθει στην Αθήνα για δουλειά για Athens International Sailing Week. Είμαι φωτογράφος. Και επειδή παρακολουθώ πάντα τα παιχνίδια του Ολυμπιακού και είμαι μεγάλος θαυμαστής του Σπανούλη ήρθα να δω την αναμέτρηση. Είναι ο αγαπημένος μου παίκτης από παλιά! Είναι καλλιτέχνης!".

Όσον αφορά στην αγάπη του για την γλώσσα μας, μας ξεκαθάρισε πως δεν έχει να κάνει με μπάσκετ. "Με την γυναίκα που παρακολουθούμε κάθε καλοκαίρι αρχαία τραγωδία και κωμωδία. Οπότε πριν 11 χρόνια αποφασίσαμε να μάθουμε ελληνικά. Ακόμη συνεχίζουμε τα μαθήματα".

Διαβάστε επίσης

Είπε «όχι» για Μπόγρη

Είπε «όχι» για Μπόγρη

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός απάντησε αρνητικά σχετικά με την παραχώρηση του παίκτη.

Γεμίστε τον μπασκετικό Ναό

Γεμίστε τον μπασκετικό Ναό

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων για τους αγώνες με Μπαρτσελόνα και Κολοσσό.