Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός»

«Πολύ συγκεντρωμένος ο Ολυμπιακός»
Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018 - 20:25

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του ο Νίκος Βετούλας. Ο προπονητής των Κρητικών πάντως εξήρε την αποδοση του Ολυμπιακού και την συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς με το Ρέθυμνο.

Από την πλευρά του ο κόουτς των Κρητικών τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Θα θέλαμε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Όσες φορές το προσπαθήσαμε δεν είχαμε το μυαλό να κρατήσουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός ήταν πολύ συγκεντρωμένος, διάβασε τις φάσεις και ήταν εύστοχος από την γραμμή των 6.75μ. Θεωρώ πως σε αυτά τα παιχνίδια οι παίκτες θα έπρεπε να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο, όμως, εμείς δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι.

Και πάλι συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη. Του εύχομαι καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη. Εμείς συνεχίζουμε... Θέλουμε δουλειά στην άμυνα και ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να βελτιωθούμε ώστε να κάνουμε τις νίκες που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης

Νέο ρεκόρ για Μιλουτίνοφ

Νέο ρεκόρ για Μιλουτίνοφ

Ο Σέρβος σέντερ με τις 4 τάπες που έκανε απέναντι στο Ρέθυμνο έφτασε τις 67 στην Α1 και έγινε ο 7ος μπλοκέρ στην ιστορία του Ολυμπιακού.