Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν ο ηγέτης σου είναι καλά όλα είναι πιο εύκολα!

Όταν ο ηγέτης σου είναι καλά όλα είναι πιο εύκολα!
Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 - 15:35

Η αλήθεια είναι ότι όταν μιλάμε για παίκτες σαν τον Βασίλη Σπανούλη δεν χρειάζεται να επικαλεστούμε αριθμούς για να δείξουμε τη σημασία που έχει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Αυτό είναι κάτι το οποίο αποδέχονται όλοι με τον ηγέτη του Θρύλου να επηρεάζει σε σημαντικό βαθμό την εικόνα της ομάδας. Το τελευταίο διάστημα, λοιπόν, ο αρχηγός του Ολυμπιακού πατάει καλά στο παρκέ, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η ομάδα του να οδηγείται από τη μία νίκη στην άλλη.

Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» πραγματοποιεί εξαιρετικές απαντήσεις, δίνοντας απαντήσεις σε κάποιους που βιάστηκαν να τον… γεράσουν και αποδεικνύει περίτρανα ότι παραμένει ο καλύτερος Ευρωπαίος γκαρντ.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι έχει κάνει ο Βασίλης Σπανούλης στα τελευταία 5 ματς στην Ευρωλίγκα. Αρχικά, στον αγώνα με την κάτοχο της Ευρωλίγκα, Φενέρ σκόραρε 19 πόντους με 3/6 δίποντα, 3/3 τρίποντα 4/4 βολές, μοιράζοντας και 3 ασίστ. Την επόμενη αγωνιστική ήταν αρνητικός κόντρα στην Ρεάλ μη σημειώνοντας ούτε έναν πόντο, ωστόσο λίγες ημέρες αργότερα κόντρα στην Βαλένθια σκόραρε 25 πόντους, τους περισσότερους τη φετινή σεζόν με 9/13 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 4/4 βολές και μοιράζοντας 9 τελικές πάσες.

Στο ΟΑΚΑ οδήγησε τον Θρύλο στο μεγάλο διπλό με τους 15 πόντους του με 4/8 δίποντα, 1/5 τρίποντα και 4/5 βολές έχοντας και δύο ασίστ. Τέλος, στον αγώνα με την Μπάμπεργκ σκόραρε 17 πόντους με 5/7 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 4/4 βολές και 8 τελικές πάσες προς τους συμπαίκτες του.

Ο Σπανούλης οδηγεί τον Ολυμπιακό και όσο είναι καλά ο Θρύλος δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και κανέναν, καθώς όλα θα είναι πιο εύκολα!

Διαβάστε επίσης

Επικεντρώνεται στην Μπαρτσελόνα

Επικεντρώνεται στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός έχει στρέψει την προσοχή του στο ματς με τους «μπλαουγκράνα», όπου με νίκη θα έρθει ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκα.

Σπανούλης και Μίλου οι MVP

Σπανούλης και Μίλου οι MVP

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν οι δύο παίκτες του Ολυμπιακού στην ανάδειξη του κορυφαίου παίκτη στην αναμέτρηση με το Ρέθυμνο.