Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έφυγε» ο πατέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου

«Έφυγε» ο πατέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 - 08:05

Θλίψη στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αλλά και του Απόλλωνα Καλαμαριάς και πατέρας του προπονητή της ομάδας μπάσκετ, Σάββας Σφαιρόπουλος.

Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ, με ανακοίνωσή της εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του τεχνικού της ομάδας.

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και σύσσωμη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του προπονητή μας Γιάννη Σφαιρόπουλου για το θάνατο του αγαπημένου τους πατέρα και παππού, Σάββα Σφαιρόπουλου.

Ο επιστήμονας, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και του Απόλλωνα Καλαμαριάς απεβίωσε το πρωί της Τρίτης, 13 Μαρτίου 2018, σε ηλικία 83 ετών

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Σύσσωμο το Gavros.gr, εκφράζει με τη σειρά του τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Διαβάστε επίσης

Αυτός ορίζει πλέον τη μοίρα του

Αυτός ορίζει πλέον τη μοίρα του

Ο Ολυμπιακός παρά τις όποιες αντιξοότητες, έχει καταφέρει να έχει τον πρώτο λόγο και να είναι καβάλα στο άλογο. Γράφει ο Τόλης Λεούσης.

Χρειάζεται ακόμη προσοχή…

Χρειάζεται ακόμη προσοχή…

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος της Ευρωλίγκας, αρχής γενομένης στο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Χωρίς Παπανικολάου και Τολιόπουλο

Χωρίς Παπανικολάου και Τολιόπουλο

Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού έμεινε εκτός προπόνησης εξαιτίας της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί όπως επίσης και ο άρρωστος νεαρός γκαρντ

Συλλυπητήρια από τον ΕΣΑΚΕ

Συλλυπητήρια από τον ΕΣΑΚΕ

Η διοίκηση του ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλλυπητήριά της στον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Σφαιρόπουλο.