Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Περήφανος που έχω εμπνεύσει τον Ντόντσιτς»

«Περήφανος που έχω εμπνεύσει τον Ντόντσιτς»
Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018 - 16:13

Ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα ετοίμασε η Ευρωλίγκα για τον Λούκα Ντόντσιτς, βάζοντας τους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης να μιλήσουν για αυτόν.

Μέσα σε αυτούς ήταν και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος τόνισε ότι είναι υπερήφανος που έχει εμπνεύσει τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης. Επίσης, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον MVP της φετινής Ευρωλίγκας επισημαίνοντας ότι έχει το DNA του ηγέτη.

Αναλυτικά ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε:

«Νιώθω περήφανος που έχω εμπνεύσει έναν παίκτη, όπως είναι ο Λούκα Ντόντσιτς. Μπορεί να πάρει ριμπάουντ, να παίξει άμυνα, να κάνει μπλοκ, να σκοράρει, να ευστοχήσει σε δύσκολα σουτ και να οδηγήσει την ομάδα του. Αυτό είναι κάτι μοναδικό για την ηλικία του. Δεν το συναντάς κάθε μέρα ή κάθε χρόνο αυτό. Κάθε δέκα χρόνια βγαίνουν τέτοιοι παίκτες. Ταβάνι του είναι ο ουρανός. Έχει στο DNΑ του το γονίδιο του ηγέτη. Δεν γίνεσαι ηγέτης. Γεννιέσαι ηγέτης. Είναι δύσκολο να γίνεις ηγέτης. Είναι στο DNA του, να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ και να το ευχαριστιέται».

Διαβάστε επίσης

«Βρισκόμαστε στο τελικό σπριντ»

«Βρισκόμαστε στο τελικό σπριντ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος χαρακτήρισε επικίνδυνη την Μπαρτσελόνα και τόνισε πως ο Ολυμπιακός τώρα θέλει να τρέξει ακόμα πιο γρήγορα

Χρειάζεται ακόμη προσοχή…

Χρειάζεται ακόμη προσοχή…

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στο πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος μέχρι το τέλος της Ευρωλίγκας, αρχής γενομένης στο ματς με την Μπαρτσελόνα.