Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πρέπει να προχωρήσουμε, ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας»

«Πρέπει να προχωρήσουμε, ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας»
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 - 12:39

Να αφήσει πίσω του την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα θέλει ο Ολυμπιακός και να προχωρήσει μπροστά αρχής γενομένης στο ματς με τον Κολοσσό, όπως τόνισε και ο Τζαμέλ ΜακΛιν στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ.

Ο Αμερικανός σέντερ του Θρύλου ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας για τη στήριξή του στο ματς με τους «μπλαουγκράνα» παρά τη δική τους κακή εμφάνιση και υπογράμμισε ότι όλοι πλέον θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, καθώς έρχονται δύσκολα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε ο Τζαμέλ ΜακΛιν στο προσωπικό του Blog στον ΕΣΑΚΕ:

«Ευχαριστώ τους φιλάθλους μας για την στήριξη

Γεια σας!

Πρώτα από όλα θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που μας υποστήριξαν στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα παρότι βρεθήκαμε σε πολύ άσχημη βραδιά. Ήταν πραγματικά όμορφο το ότι δεν σταμάτησαν δευτερόλεπτο να μας υποστηρίζουν με την φωνή τους. Το εκτιμώ αφάνταστα.

Εμείς θα πρέπει να προχωρήσουμε. Να αφήσουμε στο παρελθόν την ήττα που μας πήγε ένα βήμα πίσω στην προσπάθειά μας για κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Έχουμε ακόμη πολλές μάχες να δώσουμε.

Στην παρούσα φάση έχουμε μπροστά μας την αναμέτρηση με τον Κολοσσό για το ελληνικό πρωτάθλημα. Θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε στην άμυνά μας, στην επίθεσή μας, στην χημεία μας ως ομάδα, να μείνουμε ενωμένοι και να συνεχίσουμε δυνατά. Πιστεύω πως αν ακολουθήσουμε κατά γράμμα το πλάνο του κόουτς δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα.

Γενικότερα, πάντως, αυτός ο μήνας είναι πολύ δύσκολος, με πολλά παιχνίδια και θα πρέπει να παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας για να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχοντας την στήριξη των φιλάθλων μας , θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να παλεύουμε με όλες μας τις δυνάμεις και πιστεύω πως θα είμαστε ο Ολυμπιακός που πρέπει να είμαστε στα σημαντικά παιχνίδια έρχονται».

Διαβάστε επίσης

Δουλειά σε ροτέισον και... 28 στα 28!

Δουλειά σε ροτέισον και... 28 στα 28!

Ο Ολυμπιακός οφείλει να… μάθει και να ξεχάσει την Μπαρτσελόνα- Θέλει μία επιβλητική εμφάνιση κόντρα στον Κολοσσό αλλά και δουλειά προ της διαβολοβδομάδας στην Ευρωλίγκα

Του πάνε οι διαβολοβδομάδες…

Του πάνε οι διαβολοβδομάδες…

Εφτά νίκες στα 8 παιχνίδια που έχει δώσει στις διπλές αγωνιστικές σε μία εβδομάδα μετράει ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει μπροστά του ακόμη δύο δύσκολες αναμετρήσεις με ΤΣΣΚΑ εκτός και Εφές στο ΣΕΦ.

Παραμένει στη 2η θέση ο Ολυμπιακός!

Παραμένει στη 2η θέση ο Ολυμπιακός!

Η Φενέρ ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ στηn Πόλη με καλάθι του Νάντο Ντε Κολό στη λήξη και οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν στην 2η θέση καθώς υπερτερούν στην ισοβαθμία