Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το απόλυτο με τους «ισχυρούς»

Το απόλυτο με τους «ισχυρούς»
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 - 15:41

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι θα δώσει το απόγευμα της Τετάρτης (21/03) στην Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ο Ολυμπιακός για την Ευρωλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν τη νίκη με την οποία θα κλειδώσουν το πλεονέκτημα έδρας, παραμένοντας παράλληλα στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της διοργάνωσης. Το έργο των Πειραιωτών είναι βέβαια δύσκολο, όμως έχουν την παράδοση από τη φετινή σεζόν με το μέρος τους.

Ο Θρύλος μετράει μόνο νίκες κόντρα στους «ισχυρούς» της Ευρωλίγκας, τις ομάδες που βρίσκονται δηλαδή αυτή τη στιγμή μαζί με εκείνον στην πρώτη 4αδα του βαθμολογικού πίνακα.

Πιο συγκεκριμένα, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν νικήσει 2 φορές τόσο στο ΣΕΦ όσο και στην Τουρκία την περσινή κάτοχο του τροπαίου, Φενέρμπαχτσέ, ενώ δύο φορές έχει κερδίσει και την Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία και στο Φαληρικό γήπεδο.

Ακόμη, στο πρώτο μεταξύ τους αγώνα στο ΣΕΦ οι «ερυθρόλευκοι» κυριάρχησαν της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, την οποία θα αντιμετωπίσουν αύριο.

Ο Ολυμπιακός έχει δείξει πάρα πολλές φορές ότι στα μεγάλα ματς γίνεται ακόμη καλύτερος και παρά τις απουσίες του Παπανικολάου και του Μάντζαρη θα τα δώσουν όλα για να γυρίσουν με το διπλό από την Ρωσία.

Διαβάστε επίσης

Τζαμέλ… κάντο ξανά (Vid)

Τζαμέλ… κάντο ξανά (Vid)

Ο Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ είχε πραγματοποιήσει… εμφανισάρα στο ΣΕΦ, την κορυφαία του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα

Το μεγαλύτερο άλλοθι για την αποτυχία

Το μεγαλύτερο άλλοθι για την αποτυχία

«Φτιάχνουν» κλίμα στον Παναθηναϊκό, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία της Ευρωλίγκας, η οποία όπως τονίζει ευνοεί τον Ολυμπιακό και την Φενέρμπατχσε..

Πρόβλημα και με Τολιόπουλο

Πρόβλημα και με Τολιόπουλο

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι δεν θα ταξιδέψει για την Ρωσία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή