Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μεγαλύτερο άλλοθι για την αποτυχία

Το μεγαλύτερο άλλοθι για την αποτυχία
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018 - 14:16

Δεν πάνε καλά τα πράγματα στον Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα, όπου το πλεονέκτημα έδρας φαντάζει πολύ δύσκολο και όπως όλα φαίνονται θα παίξει στα πλέι οφ κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο με μειονέκτημα.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Φενερμπαχτσέ είναι πολύ κοντά στο να κλειδώσουν το πλεονέκτημα έδρας, κάτι το οποίο σημαίνει ότι είναι υποψήφιοι για αντίπαλοι του ΠΑΟ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λοιπόν, αποφάσισε να «φτιάξει» κλίμα και με επιστολή του διαμαρτυρήθηκε για τη διαιτησία στην Ευρωλίγκα, η οποία τόνισε πως βοηθάει τον Ολυμπιακό και την Φενέρ. Μάλιστα, η επιστολή αυτή συνοδευόταν με ένα dvd με επίμαχες φάσεις.

Έχει βρει ήδη το άλλοθι για την αποτυχία ο Παναθηναϊκός, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να φτιάχνει κλίμα. Τι άλλο θα δούμε και θα διαβάσουμε... Το επόμενο βήμα όπως φαίνεται είναι να διαμαρτυρηθεί και για τη διαιτησία που υπάρχει στην Ελλάδα…

Γελάει ο κόσμος...

Διαβάστε επίσης

Το απόλυτο με τους «ισχυρούς»

Το απόλυτο με τους «ισχυρούς»

Ο Ολυμπιακός μετράει 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες κόντρα στην Φενέρμπαχτσέ, Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ομάδες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην πρώτη 4αδα της Ευρωλίγκας μαζί με τους «ερυθρόλευκους».

Πρόβλημα και με Τολιόπουλο

Πρόβλημα και με Τολιόπουλο

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ίωση και έτσι δεν θα ταξιδέψει για την Ρωσία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή

«Παίζουμε πάντα για τη νίκη»

«Παίζουμε πάντα για τη νίκη»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος κατά την αναχώρηση του Ολυμπιακού για την Μόσχα τόνισε ότι η ομάδα του παίζει πάντα και παντού για τη νίκη και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.