Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Με τόσους εύκολους πόντους δεν κερδίζεις…»

«Με τόσους εύκολους πόντους δεν κερδίζεις…»
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 - 11:12

Στους εύκολους πόντους τους οποίους επέτρεψε ο Ολυμπιακός αλλά και στην έλλειψη συγκέντρωσης στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά το τέλος του ματς στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ. Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του, τόνισε αρχικά: «Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ για τη νίκη. Έπαιξε καλύτερα στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κέρδισε στο τέλος με αυτή την διαφορά. Ξεκινήσαμε πολύ καλά και με μεγάλη συγκέντρωση το παιχνίδι.

Επιθετικά ήμασταν πολύ καλοί γενικότερα, όχι μόνο στο ξεκίνημα αλλά όταν εδώ στην Μόσχα δεν παίξεις καλή άμυνα, τότε είναι δύσκολο να κερδίσεις μια τέτοια σπουδαία επίθεση, όπως αυτή της ΤΣΣΚΑ. Είχαν 60% στα δίποντα. Επίσης, όταν επιτρέπεις τόσο εύκολους πόντους από το ζωγραφιστό, δεν είναι εύκολο να κερδίσεις όχι την ΤΣΣΚΑ, αλλά οποιαδήποτε ομάδα. Συνεχίζουμε στο επόμενο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για την αναμέτρηση στην έδρα μας».

«ΕΧΕΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ Ο ΜΠΡΑΟΥΝ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ»

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ρωτήθηκε για το αν απογοητεύθηκε από τον Μπόμπι Μπράουν, λέγοντας πως «είναι ποιοτικός παίκτης, αλλά ακόμη προσαρμόζεται στην επιθετική και αμυντική μας φιλοσοφία. Αυτό χρειάζεται χρόνο. Δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να έρθει στην μέση της χρονιάς και να προσαρμοστεί τόσο γρήγορα στις αρχές του παιχνιδιού μας. Έχει ποιότητα, μπορεί να δώσει περισσότερα στην ομάδα και περιμένω να το κάνει στα επόμενα παιχνίδια».

«ΦΑΒΟΡΙ Η ΤΣΣΚΑ»

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει την πορεία της ΤΣΣΚΑ, είπε «τα στατιστικά δείχνουν την πραγματικότητα. Η ΤΣΣΚΑ έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις καθ' όλη την διάρκεια της κανονικής περιόδου και αξίζει να είναι πρώτη. Είναι πάντα φαβορί για το Final4 και για να κερδίσει το τρόπαιο».

Διαβάστε επίσης

«Όλη η ομάδα έπαιξε καλά»

«Όλη η ομάδα έπαιξε καλά»

Ο Νάντο Ντε Κολό μίλησε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και το ότι ήταν πρώτο σκόρερ και πάλι της ΤΣΣΚΑ

«Πάμε για το τρία στα τρία»

«Πάμε για το τρία στα τρία»

Ο Τζαμέλ Μακλίν στάθηκε στους 90 πόντους που δέχθηκε ο Ολυμπιακός αλλά και τις νίκες που θέλει να κάνει μέχρι τέλους

Εκεί που πρέπει… Όπως πρέπει!

Εκεί που πρέπει… Όπως πρέπει!

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ με 89-81 ωστόσο έδειξε ότι και με τις απουσίες ακόμα, αν το πίστευε παραπάνω, την είχε και στη Μόσχα- Ραντεβού στο Βελιγράδι