Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όσο καλύτερα γίνεται κόντρα στον Ολυμπιακό»

«Όσο καλύτερα γίνεται κόντρα στον Ολυμπιακό»
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018 - 12:35

Με την Αναντολού Εφές θα κοντραριστεί το βράδυ της Παρασκευής (23/03) ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας μίλησε για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να παίξουν όσο καλύτερα γίνεται κόντρα στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πάντως ότι η ευρωπαϊκή πορεία της ομάδας του δεν είναι αυτή που περίμεναν στην αρχή της σεζόν

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται απέναντι στον Ολυμπιακό αν και η ευρωπαϊκή σεζόν μας είναι κατώτερη των προσδοκιών. Η επιστροφή του Κρούνο Σιμόν μάς βοήθησε στο πρώτο ημίχρονο με τη Χίμκι. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτό».

Από την πλευρά του ο Μουχαγιουμίν Μουσταφά επισήμανε:

«Παλέψαμε αρκετά κόντρα στη Χίμκι, ωστόσο η ατυχία στο τελευταίο δεκάλεπτο μάς οδήγησε σε ήττα. Η εκτός έδρας αναμέτρηση ε τον Ολυμπιακό είναι αρκετά δύσκολη. Θέλουμε να παίξουμε καλά και να γυρίσουμε με τη νίκη. Μέσω της Euroleague ψάχνουμε τον κατάλληλο ρυθμό για το τουρκικό πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Το μυαλό στην Εφές

Το μυαλό στην Εφές

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και επικεντρώνεται στο ματς με την τουρκική ομάδα, στο οποίο θέλει πάση θυσία τη νίκη.

Τρομερή εμφάνιση από τον Πρίντεζη

Τρομερή εμφάνιση από τον Πρίντεζη

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού ήταν ασταμάτητος κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πετυχαίνοντας 24 πόντους, την καλύτερη φετινή του επίδοση στο σκοράρισμα.