Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο πρόεδρος των τίτλων!

Ο πρόεδρος των τίτλων!
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 - 11:55

Πως το λέει το σύνθημα; «Ο Ερασιτέχνης ανήκει στην «7», πρωτάθλημα δεν παίρνετε ποτέ και πουθενά»; Έτσι ακριβώς είναι… Ο Μιχάλης Κουντούρης, η Θύρα 7, ο κόσμος του Ολυμπιακού και φυσικά η απαράμιλλη βοήθεια των προέδρων σε ΠΑΕ και ΚΑΕ αλλά και επιφανών φιλάθλων του συλλόγου, έχουν γιγαντώσει τον Ολυμπιακό καθιστώντας τον Παντοκράτορα.

Ο Μιχάλης Κουντούρης ανέλαβε τον Ερασιτέχνη με σωρεία χρεών να πνίγει τα τμήματα, ωστόσο όχι μόνο τα κράτησε στη ζωή αλλά πρωταγωνιστούν σε Ευρώπη και Ελλάδα σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που «βουλιάζουν». Σαρώνουν τους εγχώριους τίτλους αλλά και διεκδικούν/κατακτούν ευρωπαϊκούς.

Όλο αυτό κατακτήθηκε δεν χαρίστηκε. Με πλάνο και οργάνωση, με ατελείωτες ώρες σκληρής δουλειάς, με αδιάκοπο τρέξιμο. Βάζοντας πλάτη ο κόσμος για να σωθεί η καρδιά του Ολυμπιακού ώστε να κυματίζει περήφανα η σημαία του Θρύλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ύστερα από όλα αυτά τα βάσανα η ανταμοιβή είναι ακόμα πιο γλυκιά. Ο Μιχάλης Κουντούρης είναι ο άνθρωπος των τίτλων. Ήταν όμως και ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος στην πλέον κομβική στιγμή για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Περί γηπέδου στο Ελληνικό!

Περί γηπέδου στο Ελληνικό!

Τα έσοδα που θέλει να έχει ο Ολυμπιακός από το γήπεδο, το Μητροπολιτικό πάρκο και η επένδυση ύψους 8 δις αλλά και το… ΣΕΦ!

Με σοβαρότητα για το 10 στα 10 με Κόροιβο

Με σοβαρότητα για το 10 στα 10 με Κόροιβο

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα, Δευτέρα (26/03) στις 16:00 εκτός έδρας την ομάδα της Αμαλιάδας, έχοντας σημαντικές απουσίες με στόχο να είναι συγκεντρωμένος, ώστε να φτάσει σε μία εύκολη νίκη. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!

Ο Θρύλος έχει σαρώσει όλα τα τρόπαια και ακόμη είναι Μάρτιος… με τα (ακόμη) καλύτερα να έρχονται!