Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ!
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 - 09:59

Ακόμη ένα Θρυλικό Σαββατοκύριακο κυριαρχίας, επίδειξης δύναμης και τροπαίων. Ο Ολυμπιακός πρόσθεσε ακόμη δύο κούπες στην πλούσια τροπαιοθήκη του, μετά τις κατακτήσεις του Κυπέλλου Ελλάδος από την ανδρική ομάδα πόλο το Σάββατο (24/03) και από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ την Κυριακή (25/03).

Ο Θρύλος έτσι έφτασε στις 8 κατακτήσεις για τη φετινή σεζόν, με το κοντέρ φυσικά να μη σταματάει εδώ… Ακόμη είναι Μάρτιος και τα καλύτερα έρχονται, με ευρωπαϊκούς τελικούς να έρχονται, καθώς και οι «ερυθρόλευκοι» να είναι έτοιμοι σε όλα τα αθλήματα να βάψουν κόκκινους όλους τους εγχώριους τίτλους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τα πρωταθλήματα τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες στο πινγκ πονγκ, τίτλους έχει πάρει στην πυγμαχία, στο βόλεϊ γυναικών, στο πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, στο χάντμπολ ανδρών, ενώ το Σάββατο (25/03) κατέκτησε η ανδρική ομάδα πόλο το Κύπελλο, για να έρθει η τελευταία κούπα την Κυριακή από τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου.

ΥΠΕΡΚΟΥΠΩΣΗ και φέτος για όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού, με τους άλλους το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να παρακολουθούν το μεγαλείο του Θρύλου και να προσπαθούν να το αντιγράψουν, κάτι το οποίο βέβαια δεν θα καταφέρουν ποτέ.

Διαβάστε επίσης

Ο πρόεδρος των τίτλων!

Ο πρόεδρος των τίτλων!

Ο Μιχάλης Κουντούρης ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην πλέον κομβική στιγμή για τον Ολυμπιακό- Μετά τη γιγάντια προσπάθεια οι αμέτρητες κούπες είναι… πιο γλυκιές