Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με σοβαρότητα για το 10 στα 10 με Κόροιβο

Με σοβαρότητα για το 10 στα 10 με Κόροιβο
Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2018 - 12:32

Με τον Κόροιβο στην Αμαλιάδα αγωνίζεται σήμερα, Δευτέρα (26/03) ο Ολυμπιακός με στόχο μία εύκολη νίκη, διατηρώντας το απόλυτο κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο. Live από το gavros.gr στις 16:00/ΕΡΤ2.

Οι «ερυθρόλευκοι» στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν θα έχουν στη διάθεσή τους, τον Βασίλη Σπανούλη, τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς και τον Κώστα Παπανικολάου, με τους υπόλοιπους να πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι παίζοντας και για τους απόντες, ώστε να φτάσουν σε μία άνετη επικράτηση.

Οι αρχηγοί του Ολυμπιακού ταλαιπωρούνται από ενοχλήσεις, ενώ ο Παπ είναι τραυματίας εδώ και καιρό, κάνοντας θεραπείες στο δεξί του γόνατο.

Ο Θρύλος θέλει να κάνει το καθήκον του στην Αμαλιάδα μετά τη νίκη κόντρα στην Εφές και να αντιμετωπίσει με ακόμη καλύτερη ψυχολογία την Μάλαγα στην Ισπανία την Παρασκευή (30/3) για την προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

H κούπα στον αέρα! (vid)

H κούπα στον αέρα! (vid)

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή της απονομής του Κυπέλλου στη γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού.

Δεν σταματάει να σηκώνει τρόπαια!

Δεν σταματάει να σηκώνει τρόπαια!

Ο Ολυμπιακός πετυχαίνει τη μία διάκριση μετά την άλλη, σηκώνει κούπες, προκρίνεται σε ευρωπαϊκούς τελικούς, με τους υπόλοιπους να μη μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο από το να θαυμάσουν το μεγαλείο του Θρύλου.

Περί γηπέδου στο Ελληνικό!

Περί γηπέδου στο Ελληνικό!

Τα έσοδα που θέλει να έχει ο Ολυμπιακός από το γήπεδο, το Μητροπολιτικό πάρκο και η επένδυση ύψους 8 δις αλλά και το… ΣΕΦ!

Ο πρόεδρος των τίτλων!

Ο πρόεδρος των τίτλων!

Ο Μιχάλης Κουντούρης ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην πλέον κομβική στιγμή για τον Ολυμπιακό- Μετά τη γιγάντια προσπάθεια οι αμέτρητες κούπες είναι… πιο γλυκιές