Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επανέρχεται στην ΚΕΔ ο… κουμπάρος του Ζαβλανού!

Επανέρχεται στην ΚΕΔ ο… κουμπάρος του Ζαβλανού!
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 - 23:01

Νέο μέλος θα εισέλθει στην σύνθεση της ΚΕΔ, καθώς θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του προσφάτως παραιτηθέντα Κώστα Μουζάκη. Το νέο μέλος της Επιτροπής βέβαια είναι αρκετά γνώριμο και… παλιό, καθώς ο Μουζάκης την δική του καρέκλα είχε καλύψει όταν είχε αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδημητρίου ο οποίος αυτός προκρίνεται για τη κενή θέση, από τη στιγμή που πρέπει στη σύνθεση της ΚΕΔ να υπάρχει και ένα μέλος από τον σύνδεσμο της Αθήνας. Ο Νίκος Παπαδημητρίου βέβαια, φέρνει στο μυαλό μας αρκετά γεγονότα. Όχι μόνο το ότι είναι κουμπάρος του Νίκου Ζαβλανού, με ότι αυτό συνεπάγεται (ένας κύκλος προσώπων γίνεται και ανακυκλώνεται) αλλά και τη… συμβουλή-προτροπή που είχε δώσει πριν λίγα χρόνια στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Οι δύο άντρες λοιπόν, θυμίζουμε, είχαν συναντηθεί σε μία παιδική χαρά με τα παιδιά τους. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού του είχε εξηγήσει την κατάσταση και τα λεφτά που μπαίνουν κτλ. και ο Νίκος Παπαδημητρίου, άνθρωπος του μπάσκετ, του είχε πει «γιατί κάθεστε και δεν φεύγετε;». Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος εύλογα είχε αναρωτηθεί: «Αυτός ο άνθρωπος θα κληθεί να ορίζει διαιτητές στους αγώνες του Ολυμπιακού;».

Διαβάστε επίσης