Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οριακά ο Πρίντεζης για ΑΕΚ, για Ζαλγκίρις ο Παπανικολάου!

Οριακά ο Πρίντεζης για ΑΕΚ, για Ζαλγκίρις ο Παπανικολάου!
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 - 17:57

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε λοιπόν στη Μάλαγα για το παιχνίδι της Παρασκευής (19:00) με την ομάδα του Ζοάν Πλάθα, χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Κώστα Παπανικολάου και το ερώτημα είναι τί μέλλει γενέσθαι με τους δύο Έλληνες διεθνείς φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» και το πότε θα είναι διαθέσιμοι...

Πάμε να δούμε πρώτα την περίπτωση του Πρίντεζη… Το πρωί της Πέμπτης έκανε μία μικροεπέμβαση ανάμεσα στο τέταρτο και το πέμπτο δάκτυλο του αριστερού του ποδιού και αφαιρέθηκαν δύο τύλοι (σ.σ. εκεί εμφανίζονται συνήθως). Τί είναι αυτό; Δεν είναι κάλος κατ’ αρχήν. Δημιουργήθηκε μια φλεγμονή, μολύνθηκε το μέρος ανάμεσα στα δυο του δάκτυλα, με αποτέλεσμα να τον κτυπάει στο πόδι και να μην μπορεί να το πατήσει καλά. Δεν μιλάμε για κάτι ανησυχητικό και σοβαρό, είναι μία μικροεπέμβαση που κάνουν οι δερματολόγοι και σε λίγες ημέρες θα θέσει εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του.

Να γίνει αυτό την Κυριακή (1/04) και να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ κρίνεται κάπως δύσκολο καθώς οι μέρες που μεσολαβούν είναι μόλις τρεις. Η συμμετοχή του στο ματς με τους «κιτρινόμαυρους» για την 21η αγωνιστική της Α1 κρίνεται… οριακή.

Όσον αφορά τώρα τον Κώστα Παπανικολάου, θα χάσει και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Δεν το προλαβαίνει ούτε αυτό, με τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ του Ολυμπιακού να έχει να αγωνιστεί από τις 9 Μαρτίου (σ.σ. με την Μπάμπεργκ) και να έχει απουσιάσει από έξι παιχνίδια του Ολυμπιακού (σ.σ. 3 στην Ευρωλίγκα και 3 στην Ελλάδα).

Ο Παπανικολάου συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας του, ώστε να ξεπεράσει το οστικό οίδημα που τον ταλαιπωρεί στην κάτω πόλο της δεξιάς επιγονατίδας. Θα μείνει εκτός και στο ματς με την ΑΕΚ την Πρωταπριλιά και έχει ελπίδες να επιστρέψει στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις (6/04) την Μ. Παρασκευή στο ΣΕΦ (19:00) για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης