Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χάσαμε τη μπάλα τρεις φορές»

«Χάσαμε τη μπάλα τρεις φορές»
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 - 21:49

Στην καλή ευκαιρία που πέταξε ο Ολυμπιακός ώστε να ανταμείψει το καλό του 2ο ημίχρονο αλλά και στην έλλειψη συγκέντρωσης απέδωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος την ήττα στη Μάλαγα.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού, μιλώντας μετά το ματς στη Μάλαγα, ανέφερε αρχικά πως «χάσαμε μια καλή ευκαιρία να κερδίσουμε, έτσι όπως παίξαμε στο δεύτερο ημίχρονο» για να συμπληρώσει στη συνέχεια λέγοντας: «Στο τέλος δεν είχαμε συγκέντρωση. Χάσαμε τη μπάλα τρεις φορές στα τελευταία δυόμιση λεπτά της κανονικής διάρκειας.

Η Μάλαγα σκόραρε εύκολους πόντους, επέστρεψε στο παιχνίδι και κέρδισε στην παράταση. Συγχαρητήρια στην Μάλαγα για τη νίκη της. Εμείς έχουμε ένα ακόμη τελευταίο παιχνίδι πριν τα πλέι οφ».

Διαβάστε επίσης

Πάει η 2η θέση, τώρα 3ος ή ακόμα και... 4ος!

Πάει η 2η θέση, τώρα 3ος ή ακόμα και... 4ος!

Ο Ολυμπιακός με νίκη επί της Ζαλγκίρις Κάουνας στο ΣΕΦ τη Μ. Παρασκευή σφραγίζει την 3η θέση... - Ποια άλλα αποτελέσματα τον φέρνουν στην 3η θέση- Το σενάριο για την 4η

Κρίμα… για τον Βασίλη!

Κρίμα… για τον Βασίλη!

Ο Ολυμπιακός δεν ολοκλήρωσε τη σπουδαία ανατροπή- Έχασε στη παράταση με 85-87 (74-74 κ.α.) από τη Μάλαγα στην Ισπανία στη βραδιά… του Σπανούλη – Στο 19-10, δεν έχει «κλείσει» την 3η θέση