Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στροφή στο πρωτάθλημα με Αθηναϊκό

Στροφή στο πρωτάθλημα με Αθηναϊκό
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 - 14:35

Με σπασμένα τα φρένα η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (01/04) στις 14:00 εκτός έδρας τον Αθηναϊκό για την 20η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκες» μία εβδομάδα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις συνδυάζοντάς τη νίκη με καλή εμφάνιση και ωραίο μπάσκετ.

Ο Κώστας Μίσσας δεν θα έχει στη διάθεσή του την Αγγελική Νικολοπούλου, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα στο δεξί της γόνατό της και δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Αθηναϊκό αποτελείται από τις: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Στέλλα Καλτσίδου, Όλγα Χατζηνικολάου, Εβίνα Μάλτση, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικτόρια Μακόλι, Αφροδίτη Κοσμά, Άννα Σπυριδοπούλου και Ανθή Μπαλτά.

Διαβάστε επίσης

«Συγκεντρωμένοι και σοβαροί στο παρκέ»

«Συγκεντρωμένοι και σοβαροί στο παρκέ»

Καμία χαλάρωση δεν θέλει να δει στο παιχνίδι της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Αθηναϊκό, ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Κώστας Μίσσας.

Οι 10 καλύτερες ασίστ του Σπανούλη (vid)

Οι 10 καλύτερες ασίστ του Σπανούλη (vid)

Η Ευρωλίγκα ετοίμασε ένα πολύ ωραίο βίντεο με τις κορυφαίες τελικές πάσες του αρχηγού του Ολυμπιακού στη διοργάνωση με την ασίστ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης με την ΤΣΣΚΑ να βρίσκεται φυσικά στην 1η θέση.