Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Kill Bill on fire!

Kill Bill on fire!
Κυριακή, 1 Απριλίου 2018 - 21:47

Βασίλης Σπανούλης! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είναι σε δαιμονιώδη φόρμα τον τελευταίο καιρό. Στη Μάλαγα πέτυχε ένα τεράστιο ρεκόρ. Έγινε ο πρώτος σε ασίστ, στην ιστορία της Euroleague και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Κάτι που θα συμβεί προσεχώς και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Κόντρα στην ΑΕΚ, την Κυριακή 1 Απριλίου, σκόραρε 21 πόντους. Με αυτή την επίδοση ξεπέρασε τον Άγγελο Κορωνιό που έχει 5.170 και με 5.182 είναι στη δεύτερη θέση της ιστορίας των σκόρερ στην Α1.

Πλέον, αρκεί να σημειώσει άλλους 19 πόντους και θα γράψει για μια ακόμα φορά το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία της Α1. Διότι θα ξεπεράσει τον Νίκο Χατζή που έχει 5.200 και θα ανέβει στην κορυφή, όσον αφορά στη λίστα των σκόρερ της κατηγορίας.

Ο Kill Bill συνεχίσει να «σπάει» το ένα ρεκόρ μετά το άλλο και να αποδεικνύει γιατί είναι ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης της σύγχρονης ιστορίας του μπάσκετ στη χώρα μας. Και εμείς όλοι πολύ τυχεροί που τον βλέπουμε να κάνει τα… όργιά του με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Διαβάστε επίσης

100άρα ο Θρύλος στην ΑΕΚ

100άρα ο Θρύλος στην ΑΕΚ

Ο Ολυμπιακός έδειξε την ανωτερότητά του και την πραγματική του διαφορά με τους «κιτρινόμαυρους»- 100-86 στο ΣΕΦ για την 21αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 100-86 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ 100-86 (Τελικό)

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο ΣΕΦ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλει τη νίκη προκειμένου να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του. Live στις 19:30 από το gavros.gr / CS5.