Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νοσοκομείο… ο Θρύλος!

Νοσοκομείο… ο Θρύλος!
Τρίτη, 3 Απριλίου 2018 - 20:34

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Δέκα ημέρες το χάρηκαν… Δέκα ημέρες ήταν όλοι μαζί και χωρίς προβλήματα αλλά ο… Γολγοθάς έχει ξεκινήσει και πάλι. Πέντε παίκτες εκτός λίγες ημέρες πριν τη Ζαλγκίρις. Πέντε. Όχι ένας, ούτε δύο, ούτε τρεις… Μία πεντάδα και πάλι εκτός.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά…

Μετά το αναγκαίο ρεπό της Μ. Δευτέρας, οι ««ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Μ. Παρασκευής με τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο όμως να δυσκολεύεται να βγάλει ακόμα και την προπόνηση.

Εκτός έμειναν οι γνωστοί Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Παπανικολάου που κάνουν ατομικό πρόγραμμα και ο πρώτος έχει πιθανότητες να παίξει με τους Λιθουανούς σε αντίθεση με τον «Παπ» που πάει για την επόμενη εβδομάδα και τα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος με Λαύριο και Πανιώνιο.

Στο ιατρικό δελτίο προστέθηκαν όμως και τρεις ψηλοί. Ο Τζαμέλ Μακλίν εισήχθη το μεσημέρι της Μ.Τρίτης στο Ιατρικό Κέντρο με υψηλό πυρετό και στομαχικές διαταραχές και παραμένει νοσηλευόμενος, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Τέλος ο Κιμ Τιλί υπέστη υμενίτιδα τετρακεφάλου αριστερού γόνατος. Η κατάστασή τους θα ελέγχεται καθημερινά για να δούμε τις πιθανότητες για το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις.

Τουλάχιστον είναι καλά ο Ιωάννης Παπαπέτρου που γύρισε το πόδι του με την ΑΕΚ αλλά προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους.

Διαβάστε επίσης

Στις «κατάρες» θέση δεν πήρατε…

Στις «κατάρες» θέση δεν πήρατε…

Να διώξουμε τον Παπανικολάου από τη χώρα- Αλλά να σας δούμε να παίρνετε θέση και στις κατάρες στον Σπανούλη, στα απειλητικά μηνύματα παικτών, στο βρίσιμο του Ομπράντοβιτς και του Γιασικεβίτσιους στους διαιτητές…