Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω»!

«Όλοι να δώσουμε το κάτι παραπάνω»!
Πέμπτη, 5 Απριλίου 2018 - 18:51

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στις απουσίες του Ολυμπιακού αλλά και στην θέληση για νίκη επί της Ζαλγκίρις στάθηκε ο Μπράιαν Ρόμπερτς μιλώντας πριν την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ, στους εκπροσώπους των media.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά πως «είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς γιατί έχει βαθμολογική σημασία κόντρα σε μία καλή ομάδα. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι παρά τις απουσίες που έχουμε να αντιμετωπίσουμε» ενώ στη συνέχεια τόνισε για τις απουσίες πως «είναι δύσκολο να... γεμίσουμε τα παπούτσια τους. Πρόκειται για παίκτες που δίνουν πολλά στην ομάδα. Όλοι θα πρέπει να δώσουμε το κάτι παραπάνω. Το έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν, θα πρέπει να το κάνουμε και τώρα».

Σε ερώτηση για το κενό του Γιώργου Πρίντεζη, στην άμυνα συγκεκριμένα, ο Ρόμπερτς απάντησε: «Είναι πολύ μεγάλο το κενό του Πρίντεζη. Προσφέρει πολλά τόσο στην άμυνα, όσο στα ριμπάουντ και την επίθεση της ομάδας. Εμείς όμως θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να καλύψουμε το κενό του ως ομάδα και να κερδίσουμε τον αγώνα».

Όσον αφορά για τις τρεις ήττες των «ερυθρόλευκων» από ομάδες που είναι εκτός πλέι οφ, ανέφερε: «Αυτές οι ομάδες είτε είναι μέσα στα πλέι οφ είτε εκτός, θέλουν όλες να κερδίσουν τον Ολυμπιακό. Παίζουν με μεγαλύτερη ενέργεια απ' ότι συνήθως, πιο σκληρά και εμείς θα πρέπει να παίρνουμε σοβαρά το κάθε παιχνίδι».

Τέλος, σε ερώτηση Λιθουανού δημοσιογράφου για το αν θα πρέπει να σταματήσουν συγκεκριμένο παίκτη της Ζαλγκίρις, απάντησε: «Η Ζαλγκίρις είναι ισορροπημένη ομάδα και έχει έναν καλό προπονητή. Παίζει καλά ως ομάδα και θα είναι δύσκολο να σταματήσουμε έναν-δύο παίκτες, πρέπει να τους σταματήσουμε όλους».

Διαβάστε επίσης

Αρκετά τα προβλήματα με Ζαλγκίρις

Αρκετά τα προβλήματα με Ζαλγκίρις

Σίγουρα εκτός για την αναμέτρηση με τους Λιθουανούς οι Πρίντεζης, Παπανικολάου και Μακλίν, μέχρι την τελευταία στιγμή για Μιλουτίνοφ και Τιλί.