Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή για Μακλίν, όχι για Τιλί, Πρίντεζη!

Επιστροφή για Μακλίν, όχι για Τιλί, Πρίντεζη!
Κυριακή, 8 Απριλίου 2018 - 22:40

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μετά το ρεπό του Μ. Σαββάτου, τον οβελία και τις ξέγνοιαστες και γιορτινές στιγμές με τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα, οι «ερυθρόλευκοι», Κυριακή του Πάσχα επέστρεψαν στο ΣΕΦ για να πιάσουν και πάλι δουλειά. Μην λησμονεί κανείς, πως πριν τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και τα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις Κάουνας, έχουν μπροστά τους δύο ματς πρωταθλήματος, τα οποία κρίνονται σημαντικά ώστε οι τραυματίες να βρουν ρυθμό μέσα από αυτά.

Την Τετάρτη του Πάσχα οι «ερυθρόλευκοι» θα πάνε για την 22η αγωνιστική στο Λαύριο (18:15) και δύο ημέρες μετά, την Παρασκευή του Πάσχα, στη Νέα Σμύρνη για την 23η αγωνιστική με τον Πανιώνιο. Το συγκεκριμένο παιχνίδι μπήκε νωρίτερα, ώστε να κερδίσουν μέρες για την προετοιμασία τους ενόψει των πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν επέστρεψαν στο βοηθητικό γήπεδο του ΣΕΦ, καθώς η κεντρική σάλα είναι έτοιμη για το βόλεϊ και τον 2ο τελικό του Ολυμπιακού με τη Ραβέννα στους άντρες, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να βλέπει σιγά-σιγά κάποια από τα προβλήματα των τελευταίων ημερών να επιλύνονται, όχι όμως όλα…

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά… Ο μόνος που έκανε κανονικά προπόνηση και έβγαλε το πρόγραμμα της ομάδας το οποίο ξεκίνησε στις 20:00 το βράδυ, είναι ο Τζαμέλ Μακλίν ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα με την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε αρκετά.

Μέρος του προγράμματος προπόνησης έβγαλαν οι Κώστας Παπανικολάου και Νίκολα Μιλουτίνοφ, με τον Σέρβο σέντερ να προφυλάσσεται για τη μέση του καθώς μην ξεχνάτε κόντρα στην Ζαλγκίρις ταλαιπωρήθηκε και έπαιξε 38 λεπτά εν τη απουσία του Μακλίν. Παπανικολάου και Μιλουτίνοφ αναμένεται να δώσουν κανονικά το παρών στο παιχνίδι με το Λαύριο.

Από κει και πέρα, εκτός προπόνησης έμειναν οι Γιώργος Πρίντεζης και Κιμ Τιλί ακολουθώντας ατομικά προγράμματα. Όσον αφορά την περίπτωση του Πρίντεζη, δεν έχει κλείσει ακόμα η τρύπα από την επέμβαση που έκανε στο αριστερό του πόδι, ενώ ο Γάλλος φόργουορντ έχει μαζέψει υγρό στο γόνατό του με αποτέλεσμα να είναι πρησμένο.

Διαβάστε επίσης

Νίκη μετά το ΣΕΦ για Ζαλγκίρις!

Νίκη μετά το ΣΕΦ για Ζαλγκίρις!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας πήρε την 25η νίκη της σε 29 αγώνες στο λιθουανικό πρωτάθλημα- Αποβλήθηκε ο Τουπάν

Ο Τιλί και οι παλιοί!

Ο Τιλί και οι παλιοί!

Μόνο οι Έλληνες της παλιάς φρουράς, ο Μιλουτίνοφ και ο Γάλλος έχουν αγωνιστεί ξανά σε πλέι οφ της Ευρωλίγκας- Έξι ξένοι… πρωτάρηδες, όπως και ο Μπόγρης από τους Έλληνες