Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γύρισαν τη πλάτη… Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ!

Γύρισαν τη πλάτη… Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ!
Πέμπτη, 12 Απριλίου 2018 - 21:38

Από τον Παναθηναϊκό διέρρεαν τον τελευταίο καιρό ότι φεύγοντας από την Ευρωλίγκα θα τους ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες στη Fiba, κάνοντας λόγο μάλιστα για τις Μακάμπι Τελ Αβίβ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι «πράσινοι» βέβαια δεν βρήκαν κανέναν μα κανέναν σύμμαχο μεταξύ των μελών/μετόχων της Ευρωλίγκας καθώς και οι δέκα ομάδες απάντησαν ξεχωριστά ότι σέβονται τους κανονισμούς και δεν συμφωνούν να εξαλειφτεί η ποινή του Δ. Γιαννακόπουλου και να του δώσουν αμνηστία όπως ζήτησε ο ίδιος, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η στάση που κράτησε ο Σίμον Μιζράχι.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι επί χρόνια φίλος της οικογένειας Γιαννακόπουλου και δη των πρώην ιδιοκτητών της ομάδας. Σύμφωνα με την Mundo Deportivo, λοιπόν ο ιδιοκτήτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, είπε στον Δ. Γιαννακόπουλο:

«Ο τρόπος που λειτουργείς τους τελευταίους μήνες είναι εντελώς λάθος. Θα πρέπει να ανακαλέσεις όσα έχεις πει για τους διαιτητές και το μάρκετινγκ της διοργάνωσης. Αυτός δεν είναι ο σωστός τρόπος για να προστατεύσεις το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ξέρω ότι η οικογένειά σου έχει προσφέρει στο ευρωπαϊκό μπάσκετ για χρόνια. Πρέπει να τους τιμάς με τη συμπεριφορά σου για ότι έχουν κάνει».

Τα ρεπορτάζ μάλιστα ανά την Ευρώπη αναφέρουν πως υπήρξε έντονη συζήτηση- τόσο με τον εκπρόσωπο της Φενέρ (σ.σ. που κάπου ήταν λογικό με όσα είχαν προηγηθεί μεταξύ των δύο ομάδων) όσο- και με τον εκπρόσωπο της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Την δεύτερη ομάδα που –υποτίθεται- θα ακολουθούσε τον Παναθηναϊκό στη Fiba.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζουν τις προπονήσεις (pics)

Συνεχίζουν τις προπονήσεις (pics)

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση οι προπονήσεις της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού συνεχίζονται κανονικά.