Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σπανούλη δεν συναντάς εύκολα»!

«Σπανούλη δεν συναντάς εύκολα»!
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 21:32

Στο ιστορικό ρεκόρ του Σπανούλη, στους τραυματίες που φυσικά περιμένει αλλά και στη σειρά με τη Ζαλγκίρις αναφέρθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι πως «όταν παίζεις με 10 παίκτες μόνο κι έχεις μία 10άδα ανάγκης, με παίκτες που παίζουν πρώτη φορά σε μια θέση υπάρχουν δυσκολίες. Ο Μακλίν έπαιξε για πρώτη φορά στο «4». Όταν πήγε η διαφορά στους 14 πόντους, χαλαρώσαμε και στην τέταρτη περίοδο δώσαμε την ευκαιρία στον Πανιώνιο να μειώσει. Είχαμε, όμως, το καθαρό μυαλό στο τέλος κι έτσι πετύχαμε σημαντικά σουτ και νικήσαμε. Κρατάμε τη νίκη, αλλά όχι την εμφάνιση».

Για το ρεκόρ του αρχηγού του Ολυμπιακού υποστήριξε πως «ο Βασίλης είναι ένας παίκτης που δεν συναντάς εύκολα στο παγκόσμιο στερέωμα. Είναι ένας ηγέτης, ένας σκόρερ, ένας δημιουργός και κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για όσα έχει. Αξίζει κυρίως συγχαρητήρια, γιατί δεν υπάρχει μια μέρα που να μην κάνει τα πάντα για να νικήσει. Είναι πάντα ανταγωνιστικός, γιατί έτσι είναι η ψυχή του. Κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι πάντα ανταγωνιστικός».

Όσον αφορά την κατάσταση των τραυματιών και τη Ζαλγκίρις υποστήριξε πως «είναι το 1ο ματς πιο σημαντικό. Θέλουμε να μπούμε δυνατά. Θα δούμε από αύριο (Σάββατο) σε τι κατάσταση θα είναι οι τραυματίες. Αν κάποιος δεν είναι έτοιμος, δεν θα τον σπρώξουμε να παίξει. Μόνο αν είναι στο 100%, θα αγωνιστεί. Ευελπιστώ ότι κάποιοι, αν όχι όλοι, θα ξεπεράσουν τραυματισμό τους και θα μας βοηθήσουν».

Διαβάστε επίσης

Με το μυαλό στη Ζαλγκίρις…

Με το μυαλό στη Ζαλγκίρις…

Δια πυρρός και σιδήρου πέρασε ο Ολυμπιακός από τη Νέα Σμύρνη με 79-73 επί του Πανιωνίου, έχοντας φανερά το νου του στην προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας με τους Λιθουανούς