Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιστορική στιγμή για τον Kill Bill

Ιστορική στιγμή για τον Kill Bill
Παρασκευή, 13 Απριλίου 2018 - 22:34

Το όνομά του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ αλλά και του Ολυμπιακού έγραψε το απόγευμα της Παρασκευής ο Βασίλης Σπανούλης. Ο αρχηγός σημείωσε 13 πόντους στον αγώνα με τον Πανιώνιο, στη Νέα Σμύρνη,

Απέμεναν 2:33 για το τέλος του, όταν ευστόχησε σε δύο βολές και έφτασε τους 5.201, ξεπερνώντας τον κάτοχό της ως εκείνη τη στιγμή, τον Νίκο Χατζή. Στη συνέχεια ο Kill Bill έβαλε άλλους 4 και το φινάλε της αναμέτρησης με τους «κυανέρυθρους» τον βρήκε να έχει 5.205 πόντους. Και το κοντέρ του V-Span θα συνεχίσει να γράψει πόντους..

Ιστορικό ματς για τον αρχηγό του Θρύλου που πλέον είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Basket League. Και το ταβάνι για τον ίδιο δεν υπάρχει. Μονάχα ο ίδιος του ο εαυτός μπορεί να τον σταματήσει. Όταν, μετά από χρόνια, θα φτάσει μια ημέρα που θα πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από την ενεργό δράση.

Διαβάστε επίσης

Πανιώνιος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 73-78 (Τελικό)

Πανιώνιος-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 73-78 (Τελικό)

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει στις 18:30 τους «κυανέρυθρους» για το ελληνικό πρωτάθλημα με στόχο να φτάσει σε μία άνετη νίκη πριν από τη σειρά των πλέι οφ με τη Ζαλγκίρις για την Ευρωλίγκα. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ1.