Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρίζει η καρέκλα του Ιτούδη

Τρίζει η καρέκλα του Ιτούδη
Σάββατο, 14 Απριλίου 2018 - 19:19

Ένα ενδιαφέρον ρεπορτάζ έδωσε στη δημοσιότητα η Mundo Deportivo αναφορικά με την ΤΣΣΚΑ και τον Δημήτρη Ιτούδη. Οι Καταλανοί δεν έχουν κρύψει το ενδιαφέρον τους για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, άλλωστε πέρσι του έκαναν πρόταση η οποία δεν ικανοποίησε τον Λιθουανό και υπέγραψε για δύο ακόμη χρόνια στη Ζαλγκίρις.

Η Mundo λοιπόν τονίζει ότι τον Λιθουανό τεχνικό της αντιπάλου του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας, έχουν στα υπ’ όψιν τους και στην ΤΣΣΚΑ καθώς όπως τονίζει το σχετικό ρεπορτάζ αν δεν καταφέρει να κατακτήσει την Ευρωλίγκα, θα αποτελέσει παρελθόν για τον ρώσικο σύλλογο και θα κάνουν κίνηση για τον Γιασικεβίτσιους. Επισημαίνεται δε πως η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιο του είναι μικρή και δεν θα αποτελέσει εμπόδιο.

Διαβάστε επίσης

«Ο Σπανούλης έτοιμος να τον οδηγήσει…» (Vid)

«Ο Σπανούλης έτοιμος να τον οδηγήσει…» (Vid)

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και οι Βασίλης Σπανούλης και Κέβιν Πάνγκος είναι έτοιμοι να οδηγήσουν τις ομάδες τους σε μία αμφίρροπη σειρά…

Εις αύριον τα σπουδαία για τους τραυματίες

Εις αύριον τα σπουδαία για τους τραυματίες

Το χαλαρό πρόγραμμα του Σαββάτου δεν είναι ικανό να εξαχθούν συμπεράσματα και στην προπόνηση της Κυριακής θα φανεί σε ένα πρώτο βαθμό η κατάσταση των Πρίντεζη, Τιλί και Στρέλνιεκς

Νέοι 4Χ4 για κούπα!

Νέοι 4Χ4 για κούπα!

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Άρη με 93-72 και την Κυριακή (12:00) κόντρα στον Προμηθέα με νίκη αναδεικνύεται Πρωταθλητής.

Και τώρα Ζαλγκίρις…

Και τώρα Ζαλγκίρις…

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του στο ελληνικό πρωτάθλημα, κάνοντας το 2 στα 2 και πλέον όλη η προσοχή μεταφέρεται στη σειρά με τους Λιθουανούς για την πρόκριση σε ακόμη ένα Final 4 της Ευρωλίγκας.