Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στις 18:45 με την Μπρέσια

Στις 18:45 με την Μπρέσια
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 - 04:02

Αρχικά το ματς με την Μπρέσια την Τετάρτη 18 Απριλίου είχε οριστεί για τις 20:30. Μετά, όμως, την ανακοίνωση του προγράμματος των πλέι οφ στην Ευρωλίγκα του μπάσκετ, είχαμε αλλαγή στην ώρα έναρξης του ματς με τους Ιταλούς στο Παπαστράτειο.

Με δεδομένο ότι την ίδια ημέρα είναι και το πρώτο ματς με την Ζαλγκίρις, που είναι ορισμένο να ξεκινήσει στις 21:15, οι «ερυθρόλευκοι» σε συνεργασία με την LEN, ζήτησαν να ξεκινήσει πιο νωρίς το ματς με την Μπρέσια. Κάτι που έγινε.

Έτσι, η αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στην κορυφαία, ευρωπαϊκή, διασυλλογική διοργάνωση στο πόλο Ανδρών θα ξεκινήσει στις 18:45 ώστε να μπορέσουν οι ΓΑΥΡΟΙ να βρεθούν στο κολυμβητήριο του Πειραιά και εν συνεχεία να μεταβούν στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

Προμηθέας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΟΙ LIVE (vid)

Προμηθέας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΦΗΒΟΙ LIVE (vid)

Παρακολουθήστε σε live streaming μετάδοση την εξέλιξη του αγώνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να κάνουν το 5 στα 5 και να κατακτήσουν τον τίτλο.

«Τελικός» με τον Προμηθέα

«Τελικός» με τον Προμηθέα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ομάδα των Πατρών το μεσημέρι της Κυριακής (12:00). Με νίκη κατακτά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.