Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το μέλλον τους ανήκει!

Το μέλλον τους ανήκει!
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 16:38

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στην Κρήτη, κατακτώντας μάλιστα το τρόπαιο, έχοντας το απόλυτο των νικών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι μπορούν να αποτελέσουν το μέλλον του Θρύλου και του ελληνικού μπάσκετ, κάτι το οποίο βέβαια χρειάζεται μεγάλη δουλειά, προσπάθεια, αφοσίωση και φυσικά να είναι όλοι προσγειωμένοι.

Αυτά είναι μερικά από τα μυστικά που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι παίκτες των Πειραιωτών, προκειμένου να μπορέσουν να διαπρέψουν και στο επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και φυσικά να πάρουν τις ευκαιρίες από τις ομάδες τους στο μέλλον.

Το σίγουρο είναι ότι όλοι στην ομάδα απέδειξαν ότι διαθέτουν ταλέντο και πλέον είναι σε μεγάλο ποσοστό στο χέρι τους να ακολουθήσουν και να πετύχουν τα όνειρά τους.

Κλείνοντας, δεν μπορούμε να μη σταθούμε, όσο και αν είναι άδικο, για τους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι πάλεψαν και έδειξαν και εκείνοι το ταλέντο τους στον Νίκο Αρσενόπουλο.

Ο νεαρός γκαρντ, πέτυχε 30 πόντους στον τελικό με τον Προμηθέα, 41 πόντους στο παιχνίδι με τον Άρη δείχνοντας ότι έχει το σκοράρισμα στο αίμα του. Φυσικά χρειάζεται ακόμη δουλειά, κάτι το οποίο γνωρίζει και ο ίδιος, όντας ταπεινός με στόχο να μιμηθεί τον Βασίλη Σπανούλη, τον οποίο όπως έχει τονίσει έχει ως πρότυπό του.

Το μέλλον αυτών των παιδιών τους ανήκει και όλοι ελπίζουν κάποιοι αν όχι όλοι από αυτούς να πρωταγωνιστούν σε μερικά χρόνια στον Ολυμπιακό, στην Εθνική ομάδα και στο κορυφαίο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης