Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Σπανούλης στο... νήμα τον Ναβάρο (Vid)

Ο Σπανούλης στο... νήμα τον Ναβάρο (Vid)
Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 - 21:38

Η Ευρωλίγκα βάζει ωραία διλλήματα στους παίκτες της και θέτει ενδιαφέρουσες ερωτήσεις… Αυτή τη φορά κάθισε δυάδες παικτών και τους ρώτησε: Ποιον σούτινγκ γκαρντ θα έπαιρναν στην ομάδα τους. Το όνομα του Βασίλη Σπανούλη ακούστηκε αρκετές φορές, ίσως λίγες περισσότερες από αυτό του Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Μιλάμε άλλωστε για τους δύο πρώτους σκόρερ στην Ευρωλίγκα. Φυσικά δεν έλλειψε και το όνομα του Κιθ Λάνγκφορντ όπως άλλωστε και του Μπογκντάνοβιτς, ενώ ο Παούλιους Γιανκούνας πήγε πίσω στο παρελθόν και διάλεξε έναν συμπατριώτη του, τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας.

Ο Λούκα Μίτροβιτς ήταν ο πρώτος που διάλεξε τον Βασίλη Σπανούλη με τον Νίκο Ζήση δίπλα του να συμπληρώνει πως «είναι ο πιο δύσκολος παίκτης μαζί με τον Ναβάρο που έχω μαρκάρει». Ο Βόιτμαν της Μπασκόνια και ο Τζέιμς Φελντέιν του Ερυθρού Αστέρα είπαν «Σπανούλης», ο Καλάθης αμφιταλαντεύτηκε μεταξύ του Γιασικεβίτσιους και του Σπανούλη, όπως και ο Ράφα Μαρτίνες της Βαλένθια μεταξύ όμως του Σπανούλη και του Ναβάρο. Κριάπα (ΤΣΣΚΑ) και Κόπονεν (Μπαρτσελόνα) διάλεξαν Ναβάρο.

Ο Μάντζαρης διάλεξε τον Μπίλι γιατί… «κάθεται δίπλα μου» ενώ ο Σλούκας παρότρυνε τον Μέλι να πουν Σπανούλη γιατί «θα με σκοτώσει αν δεν τον πω».

Τι είπε όμως ο ίδιος ο Σπανούλης; Πάρκερ και Ναβάρο…

Διαβάστε επίσης

Μικρά μεν, βήματα προόδου δε…

Μικρά μεν, βήματα προόδου δε…

Πρίντεζης και Τιλί πήραν μέρος στο κομμάτι των επαφών αλλά δεν το ολοκλήρωσαν – Το πρώτο μέρος της προπόνησης έβγαλαν οι Παπανικολάου, Στρέλνιεκς