Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλησιάζει το sold out!

Πλησιάζει το sold out!
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 11:53

Ολοταχώς για sold out. Οι ΓΑΥΡΟΙ εξαφάνισαν τα περισσότερα από τα διαθέσιμα εισιτήρια για τους δύο πρώτους αγώνες με τη Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και όλα δείχνουν πως το ΣΕΦ θα μετατραπεί σε καμίνι.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έδειξαν από την πρώτη ημέρα διάθεσης των εισιτηρίων πόσο πολύ θέλουν να βοηθήσουν την ομάδα να κάνει τα δύο πρώτα βήματα για την πρόκρισή της στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Τα «μαγικά χαρτάκια» που απομένουν πλέον είναι ελάχιστα και αναμένεται να κάνουν φτερά μέχρι την έναρξη της πρώτης αναμέτρησης με τους Λιθουανούς, την Τετάρτη (18/04).

Οι ΓΑΥΡΟΙ μπορούν να προμηθεύονται τα τελευταία εισιτήρια μέσω Internet, από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, καθώς και από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ, τα οποία θα είναι ανοικτά σήμερα, Τρίτη (17/04) από τις 10:00-18:00.

Την Τετάρτη (18/04) εφόσον έχουν απομείνει εισιτήρια θα συνεχιστεί η διάθεσή τους με τα εκδοτήρια να είναι ανοικτά από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 21:15.

Ο κόσμος του Θρύλου θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα για ακόμη μία φορά, δίνοντάς της ώθηση να βρεθεί στο Βελιγράδι και να διεκδικήσει την κούπα της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης