Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύσκολα ο Παπανικολάου

Δύσκολα ο Παπανικολάου
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 17:34

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Τα προβλήματα δεν λείπουν σε ένα ακόμα φετινό ματς στην Ευρωλίγκα για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Παραμονή του πρώτου ματς με την Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ και δεν ακόμα έχει θέματα σε ό,τι αφορά με την 12άδα. Το μεγαλύτερο είναι αυτό του Κώστα Παπανικολάου. Με τα τωρινά δεδομένα, ο «Παπ» παραμένει αμφίβολος και δύσκολα θα προλάβει να είναι σε κατάσταση ετοιμότητας για να αγωνιστεί κόντρα στους Λιθουανούς.

Αντίθετα, θετικά είναι τα μηνύματα σχετικά με τον Στρέλνιεκς. Ο Λετονός ήταν καλύτερα, πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης της Δευτέρας και δείχνει σημάδια βελτίωσης, με τις πιθανότητες να είναι με το μέρος του. Όσον αφορά στους Πρίντεζη και Τιλί, αμφότεροι είναι πολύ καλύτερα και όλα δείχνουν πώς θα είναι κανονικά στη 12άδα και στη διάθεση του Σφαιρόπουλου για την αναμέτρηση της Τετάρτης, στο ΣΕΦ.

Διαβάστε επίσης

«Θα μετρήσει η θέληση, παλιά κόλπα του Σάρας»

«Θα μετρήσει η θέληση, παλιά κόλπα του Σάρας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η εμπειρία βοηθάει αλλά είναι στα χαρτιά, μίλησε για τις δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους περί διαιτησίας και επεσήμανε πως γι αυτά τα παιχνίδια δουλεύουν όλη τη χρονιά