Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σκληρή ομάδα η Ζαλγκίρις»

«Σκληρή ομάδα η Ζαλγκίρις»
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 19:23

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μπράιαν Ρόμπερτς και Μπόμπι Μπράουν μίλησαν πριν την προπόνηση του Ολυμπιακού για τη Ζαλγκίρις με τους Αμερικανούς γκαρντ των «ερυθρόλευκων» να στέκονται στην δυσκολία της σειράς αλλά και τη θέληση για πρόκριση.

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς υποστήριξε αρχικά πως «όλοι ανυπομονούμε για την σειρά των πλέι οφ. Την Ζαλγκίρις την ξέρουμε πολύ καλά από την κανονική διάρκεια. Θα είναι μια δύσκολη σειρά. Είναι πολύ καλή ομάδα η Ζαλγκίρις και ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι» ενώ για την επικείμενη επιστροφή του Γιώργου Πρίντεζη τόνισε: «Ο Πρίντεζης είναι κομβικός παίκτης για το παιχνίδι μας. Σίγουρα θα μας βοηθήσει και είμαστε καλύτερη ομάδα με εκείνον, όμως πρέπει όλοι να τα δώσουμε όλα».

Ο Μπόμπι Μπράουν από την πλευρά του ανέφερε πως «είμαστε έτοιμοι για την Ζαλγκίρις. Προπονούμαστε καθημερινά και βλέπουμε βίντεο. Είμαστε όλοι έτοιμοι εκτός του Παπανικολάου και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό». Στη συνέχεια στάθηκε στον Πρίντεζη λέγοντας πως «είναι καλό που τον έχουμε πίσω στην ομάδα. Η εμπειρία και η ποιότητα του είναι πολύτιμη και σίγουρα θα μας προσφέρει πολλά και θα είναι από τα κλειδιά του αγώνα».

Ο Μπράουν αγωνίζεται για πρώτη φορά στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και υποστήριξε γι αυτό πως «σίγουρα θέλω να παίξω σε ένα Final 4 και ήταν ένας από τους λόγους που προτίμησα να έρθω στον Ολυμπιακό. Η ατμόσφαιρα στα πλέι οφ είναι φανταστική και φαντάζομαι όμως στο Final 4 είναι ακόμη καλύτερη. Με την Σιένα δεν τα είχαμε καταφέρει, αλλά εδώ έχουμε μία ακόμη ευκαιρία να το πετύχω και ανυπομονώ.

Διαθέτουμε πολλούς παίκτες που έχουν κατακτήσει την Ευρωλίγκα και έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία για να ανταποκριθούν. Η Ζαλγκίρις έχει σπουδαίο ρόστερ, σκληρή ομάδα και η σειρά θα είναι δύσκολη. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Διαβάστε επίσης

«Θα μετρήσει η θέληση, παλιά κόλπα του Σάρας»

«Θα μετρήσει η θέληση, παλιά κόλπα του Σάρας»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η εμπειρία βοηθάει αλλά είναι στα χαρτιά, μίλησε για τις δηλώσεις του Γιασικεβίτσιους περί διαιτησίας και επεσήμανε πως γι αυτά τα παιχνίδια δουλεύουν όλη τη χρονιά