Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο χρόνια σκούπας… ολοκληρώθηκαν!

Δύο χρόνια σκούπας… ολοκληρώθηκαν!
Τρίτη, 17 Απριλίου 2018 - 23:39

Το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ έκανε ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ, καθώς επικράτησε με 95-67, τη στιγμή που οι Μαδριλένοι (σ.σ. χωρίς Καμπάτσο, προερχόμενος από τραυματισμό ο Ράντολφ και εκτός του Γιουλ) δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε μάλιστα με 20-0 στο ματς, με τη Ρεάλ να έχει 4 λάθη, 2 έρμπολ και άλλες τόσες επιθέσεις που δεν εκδήλωσε καν. Η διαφορά δεν κατέβηκε, Καλάθης (11 πόντους και 16 ασίστ) και Τζέιμς (24 πόντους, 8 ριμπάουντ και 3 ασίστ) οδηγούσαν την ομάδα τους ενώ η άμυνα είχε αποδιοργανώσει τους Μαδριλένους, με αποτέλεσμα να μην αργήσει ο Παναθηναϊκός να φτάσει στο +30 και να κλείσει έτσι μία διετία… σκούπας, καθώς στα πλέι οφ τα τελευταία χρόνια είχαν 7-0 ήττες ή 9-1 (με ΤΣΣΚΑ 3-1, Μπασκόνια 3-0 και Φενέρ 3-0).

Η "Euroleague Mafia", όπως την αποκαλούν, δεν υπάρχει πια καθώς ακούστηκαν πολλά χειροκροτήματα σε αποφάσεις των διαιτητών, που αν το ματς ήταν ντέρμπι θα ακούγαμε για σφαγές και κατάφορη αδικία.

Τα Δεκάλεπτα: 26-13, 46-30, 77-44, 95-67.

Διαβάστε επίσης

«Καμίνι» ξανά το ΣΕΦ!

«Καμίνι» ξανά το ΣΕΦ!

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» στο Φαληρικό γήπεδο, ωθώντας την ομάδα να κάνει το 1-0 στη σειρά με τη Ζαλγκίρις. Απομένουν ελάχιστα εισιτήρια διαθέσιμα που αναμένεται να εξαντληθούν μέχρι την έναρξη του ματς.