Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σφίγγουν τα δόντια και παίζουν Παπανικολάου και Μπόγρης

Σφίγγουν τα δόντια και παίζουν Παπανικολάου και Μπόγρης
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 - 12:35

Απίστευτο πάθος και αυτοθυσία από τους παίκτες του Ολυμπιακού. Τόσο ο Κώστας Παπανικολάου όσο και ο Γιώργος Μπόγρης παρά το γεγονός ότι δεν είναι έτοιμοι ζήτησαν και θα αγωνιστούν στην 2η αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τη Ζαλγκίρις για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι δυο τους αναμένεται να κάνουν ένεση πριν από την έναρξη του αγώνα και να σφίξουν τα δόντια, ώστε να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην ισοφάριση και στο 1-1 στη σειρά με τους Λιθουανούς.

Ο φόργουορντ του Θρύλου αν και πονάει δήλωσε πως δε γίνεται να χάσει αυτό το ματς και έτσι έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Την ίδια ώρα, ο Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού, ο οποίος σύμφωνα με τα ρεπορτάζ της χθεσινής ημέρας φαινόταν ότι θα μείνει έναν μήνα εκτός παρκέ, αφού έχει υποστεί ρήξη μηνίσκου, αποφάσισε να μην χειρουργηθεί τώρα, και με δική του ευθύνη να αγωνιστεί.

Τεράστια αυτοθυσία από τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι διψούν να αγωνιστούν παρά τους πόνους και τα προβλήματα τραυματισμών, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα.

«Μέσα» αναμένεται να βρίσκεται και ο Γιάνις Στρέλνιεκς, ο οποίος δε συμμετείχε στο πρόγραμμα της προπόνησης της Πέμπτης (19/04) μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, η συμμετοχή του οποίου ωστόσο παραμένει αμφίβολη.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι και μπορείς!

Θρύλος είσαι και μπορείς!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 21:15 στο ΣΕΦ τη Ζαλγκίρις και είναι αποφασισμένος παρά τα προβλήματα να ισοφαρίσει τη σειρά των πλέι οφ σε 1-1. Live από το gavros.gr/NS1.

Θα βράζει το ΣΕΦ!

Θα βράζει το ΣΕΦ!

Οι ΓΑΥΡΟΙ ετοιμάζουν ακόμη καλύτερη ατμόσφαιρα στο δεύτερο ματς του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις, ώστε με τη δυνατή φωνή τους να δώσουν ώθηση στην ομάδα να φτάσει στη νίκη και να κάνει το 1-1 στη σειρά με τους Λιθουανούς.