Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η σειρά τώρα ξεκινά»

«Η σειρά τώρα ξεκινά»
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 00:21

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ένας παίκτης που κάνει τη διαφορά μέσα στο παρκέ. Με το πάθος του και τη διάθεσή του. Κι αυτό έκανε για μια ακόμα φορά. Στις δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στην ψυχή που έδωσαν όλοι οι παίκτες, αλλά και στον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός.

Ο «Παπ» σχολίασε αρχικά: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, στον κόσμο που γέμισε το ΣΕΦ σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε, η σειρά τώρα ξεκινά. Πρέπει να διεκδικήσουμε στο Κάουνας το καλύτερο δυνατό. Έτσι όπως είχε διαμορφωθεί η κατάσταση με τον Μιλουτίνοφ έξω, τα πιο πολλά συγχαρητήρια πρέπει να πάνε στον Γιώργο Μπόγρη. Μπήκε κι έδωσε και την ψυχή του. Όποιος κι αν μπήκε στο παρκέ, έδωσε κάτι. Αυτά είναι τα μικρά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να πας μπροστά».

Σε ό,τι αφορά στα σημεία που άλλαξαν σε σχέση με το πρώτο ματς ανέφερε: «Όταν προέρχεσαι από ένα κακό αποτέλεσμα, πρέπει να δεις τι έχεις κάνεις λάθος. Υπάρχουν και συζητήσεις μετά στα αποδυτήρια. Όλα αυτά διαμορφώνουν μία ομάδα. Όλα αυτά μας κάνουν να δίνουμε την ψυχή μας για να είμαστε στο παρκέ».

Διαβάστε επίσης

«Δείξαμε χαρακτήρα»

«Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ευχαρίστησε τον κόσμο, ενώ πρόσθεσε ότι η πίεση πηγαίνει τώρα στην Ζαλγκίρις.

«Και με ένα… πόδι»

«Και με ένα… πόδι»

Ο Γιώργος Μπόγρης μίλησε για την κατάθεση ψυχής από όλους και πως σε αυτά τα ματς δεν καταλαβαίνει κανείς από πόνους.