Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα! (pics)

Κώστα ψυχάρα Ολυμπιακάρα! (pics)
Σάββατο, 21 Απριλίου 2018 - 11:26

Ό,τι και να πει κανείς για αυτόν τον παίκτη είναι λίγο. Ο Κώστας Παπανικολάου γουστάρει να παίζει μπάσκετ, γουστάρει που βρίσκεται στον Ολυμπιακό και αυτό το δείχνει συνεχώς μέσα στο παρκέ.

Ο φόργουορντ του Θρύλου έβγαλε τεράστια ενέργεια και πάθος στο ματς με τη Ζαλγκίρις, αν και ανέτοιμος λόγω του προβλήματος τραυματισμού του, το οποίο συνεχίζει να τον ταλαιπωρεί, κάνοντας φανερό το πόσο πολύ έλλειψε από την ομάδα στο πρώτο αγώνα με τους Λιθουανούς.

Ο Παπ έδωσε στον Ολυμπιακό την έξτρα τρέλα, τον τσαμπουκά και το πάθος που του έλειπε στο πρώτο ματς, παίζοντας σπουδαίες άμυνες, όντας και ουσιαστικός στην επίθεση.

Ο πανηγυρισμός του μετά από ένα πολύ κρίσιμο τρίποντο που σημείωσε πάνω μάλιστα σε άμυνα τα λέει όλα. Ο Παπανικολάου είναι ψυχάρα και το απέδειξε για ακόμη μία φορά.

Ο Έλληνας φόργουορντ έδειξε γιατί θεωρείται ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρωλίγκα τη φετινή σεζόν, αλλά και πόσο σημαντικός είναι για όλη την ομάδα, ακόμη και τώρα που δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

ΨΥΧΑΡΕΣ!

ΨΥΧΑΡΕΣ!

Παπανικολάου, Μπόγρης, Πρίντεζης και Στρέλνιεκς αγωνίστηκαν με ένεση στο 2ο ματς με τη Ζαλγκίρις, κάνοντας φανερό για ακόμη μία φορά ότι πάνω από όλα είναι η ομάδα!

H selfie νίκης των αρχηγών! (pic)

H selfie νίκης των αρχηγών! (pic)

Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης έβγαλαν φωτογραφία στα αποδυτήρια του ΣΕΦ μετά την επικράτηση τους επί της Ζαλγκίρις με 79-68.

Μαγική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ! (pics)

Μαγική ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ! (pics)

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μετέτρεψε σε «καμίνι» το Φαληρικό γήπεδο και έσπρωξε με αυτό τον τρόπο την ομάδα στο να πάρει τη νίκη και να κάνει το 1-1 κόντρα στη Ζαλγκίρις.