Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για τα πλέι οφ»

«Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία για τα πλέι οφ»
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 - 17:18

Μια ακόμα άνετη νίκη για την ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού. Ο Θρύλος νίκησε με 40 πόντους διαφορά τον Πρωτέα Βούλας. Αλλά αυτό περνάει σε δεύτερη... μοίρα για τον Κώστα Μίσσα. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έχει ήδη στο μυαλό του, τα πλέι οφ.

Σε αυτό στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε μετά το ματς, αναφέροντας: «Εξαιτίας της διακοπής του πρωταθλήματος ήταν δεδομένο και σίγουρο ότι υπήρχε στα πρώτα πέντε με έξι λεπτά έλλειψη ρυθμού. Αλλά πάρα πολύ γρήγορα και με όπλο μας την άμυνα αποκτήσαμε ρυθμό και στην επίθεση. Κάναμε εύκολο το ματς για εμάς, απέναντι σε μία ομάδα που είναι πάρα πολύ καλή, ειδικά τώρα που πήρε την Ντέλβα και έχει μαζί με αυτήν τρεις Αμερικανίδες και κάποιες έμπειρες αθλήτριες τριγύρω τους».

Με τον έμπειρο κόουτς να συνεχίζει, λέγοντας: «Σε αυτήν την φάση τώρα που βρισκόμαστε, υπάρχει ένας σχεδιασμός αναφορικά με τα πλέι οφ αφού η κανονική περίοδος τελειώνει. Έχουμε ξεκινήσει ουσιαστικά την προετοιμασία μας από την προηγούμενη εβδομάδα για τα πλέι οφ και το θέμα πλέον είναι να είμαστε υγιείς. Ήδη μετράμε δύο τραυματισμούς με την Νικολοπούλου και την Καλτσίδου. Σήμερα η Χαλιβέρα είχε πυρετό και δεν μπόρεσε να αγωνιστεί. Άρα είναι ένα σημαντικό κομμάτι να είναι όλες υγιείς για να μπορέσουμε να δουλεύουμε καλά και στην προπόνηση αλλά και στα παιχνίδια να μπορούμε να ακολουθήσουμε την τακτική που θέλουμε».

Διαβάστε επίσης

Σπανούλης Vs Ντέιβις (Vids)

Σπανούλης Vs Ντέιβις (Vids)

Οι δύο πρώτοι σκόρερ των ομάδων τους στα πλέι οφ αλλά και από τους πρώτους συνολικά στην προημιτελική φάση- Τα ριμπάουντ του Παπαπέτρου και η διπλή κατηγορία του Μάντζαρη

Επέστρεψε με 40αρα ο Ολυμπιακός

Επέστρεψε με 40αρα ο Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων» επικράτησε με 93-53 του Πρωτέα Βούλας, διατηρώντας έτσι το απόλυτο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο αρχηγός τον οδηγεί!

Ο αρχηγός τον οδηγεί!

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει πραγματοποιήσει ηγετικές εμφανίσεις και στα δύο πρώτα ματς της σειράς με τη Ζαλγκίρις, έχοντας σημειώσει 42 συνολικά πόντους και 13 ασίστ.