Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»

«Παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ»
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018 - 17:19

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό στο ματς με τον Πρωτέα Βούλας δεν ήταν μονάχα η νίκη. Το ζητούμενο ήταν να εμφανιστεί η ομάδα ανεπηρέαστη από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Κι αυτό συνέβη τελικά, αν και στο πρώτο δεκάλεπτο υπήρξε έλλειψη καλού ρυθμού.

Σε αυτό επικεντρώθηκε και η Αφροδίτη Κοσμά. Στις δηλώσεις της, η διεθνής φόργουορντ του Θρύλου ανέφερε: «Σήμερα θέλαμε μετά την διακοπή να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που είχαμε εδώ και καιρό. Δεν θέλαμε να μας επηρεάσει αυτή».

Πρόσθεσε ακόμα: «Μέχρι να βρούμε και εμείς τον ρυθμό μας, ήμασταν κάπως πιο χαλαρές στο παιχνίδι στο πρώτο δεκάλεπτο. Στην συνέχεια όμως ανεβάσαμε ρυθμούς, παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ για τα υπόλοιπα τρία δεκάλεπτα και ήρθε μία ακόμα νίκη για εμάς, που ήταν και το ζητούμενο».

Διαβάστε επίσης

Σπανούλης Vs Ντέιβις (Vids)

Σπανούλης Vs Ντέιβις (Vids)

Οι δύο πρώτοι σκόρερ των ομάδων τους στα πλέι οφ αλλά και από τους πρώτους συνολικά στην προημιτελική φάση- Τα ριμπάουντ του Παπαπέτρου και η διπλή κατηγορία του Μάντζαρη

Επέστρεψε με 40αρα ο Ολυμπιακός

Επέστρεψε με 40αρα ο Ολυμπιακός

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων» επικράτησε με 93-53 του Πρωτέα Βούλας, διατηρώντας έτσι το απόλυτο σε όλες τις εγχώριες διοργανώσεις.