Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κάθε φορά κάποιος δίνει το κάτι παραπάνω» (vids)

«Κάθε φορά κάποιος δίνει το κάτι παραπάνω» (vids)
Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 - 20:24

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μια δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για τον Ολυμπιακό, αφού η σειρά με την Ζαλγκίρις έχει μεταφερθεί στο Κάουνας. Αλλά ο Θρύλος έχει αποδείξει πώς ξέρει να παίρνει αποτελέσματα σε «καυτές» έδρες. Κι αυτό σκοπεύει να κάνει. Αυτό εξήγησε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο φόργουορντ των «ερυθρολεύκων» εξήγησε: «Σίγουρα θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Είναι ματς playoffs. Η Ζαλγκίρις παίζει ωραίο μπάσκετ. Αυτό που κάναμε στο δεύτερο παιχνίδι και δεν την αφήσαμε να πάρει επιθετικά ριμπάουντ πρέπει να το κάνουμε και στο Κάουνας. Αν ελεγξουμε τα ριμπάουντ και έχουμε καλή επιθετική λειτουργία θα έχουμε τύχη να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Είμαστε έτοιμοι».

Συνέχισε, αναφέροντας: «Κάθε φορά κάποιος δίνει το κάτι παραπάνω. Για αυτό είμαστε ομάδα. Όλα ξεκινούν από την άμυνα. Η επίθεσή μας είναι δομημένη όπως είναι. Με βάση το μπάσκετ που παίζουμεμ ο καθένας είναι σε ετοιμότητα είτε να εκτελέσει είτε να δημιουργήσει».

Όσον αφορά στην αυταπάρνηση που έδειξαν ορισμένοι παίκτες στο δεύτερο ματς, τόνισε: «Είναι συγκινητικό αυτό που συμβαίνει με τα παιδιά που αγωνίστηκαν τραυματίες, επειδή είναι πολύ άσχημο να παίζεις με πόνο. Αυτά τα παιδιά δίνουν το 100% και αυτό μας δίνει έξτρα κίνητρο σε εμάς που είμαστε υγιείς να δώσουμε το κάτι παραπάνω και να αγωνιστούμε με περισσότερη ενέργεια».

Διαβάστε επίσης