Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να μείνουμε ενωμένοι για να νικήσουμε»

«Να μείνουμε ενωμένοι για να νικήσουμε»
Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 - 22:43

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΟΥΝΑΣ: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Μπράιαν Ρόμπερτς ξεκίνησε καλά το ματς, πέτυχε 9 πόντους στην πρώτη περίοδο, αλλά μετά δεν μπόρεσε να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Με τον Αμερικανό γκαρντ να επισημαίνει μετά το ματς: «Πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά στην άμυνά μας. Ξεκινήσαμε καλά, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο. Πήραν το μομέντουμ, βρήκαν εύκολα σουτ. Δεν ήμασταν τόσο οργανωμένοι, όσο θα έπρεπε. Ήταν δύσκολο να επιστρέψουμε».

Και συνέχισε: «Πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας, είναι μια σειρά. Δεν μπορείς να αφήσεις το ένα ματς να επηρεάσει το άλλο. Την Πέμπτη θα πρέπει να έχουμε μάθει από ό,τι έγινε σήμερα (σ.σ.: την Τρίτη), αλλά να το έχουμε ξεχάσει. Θα χρειαστούμε ενέργεια και να μείνουμε ενωμένοι για να νικήσουμε».

Καταλήγοντας ο γκαρντ του Θρύλου υπογράμμισε: «Όλα παίζουν ρόλο σε μια σειρά αγώνων. Όταν είσαι κουρασμένος χάνεις λίγο τη συγκέντρωσή σου. Αλλά είμαστε στα πλέι οφ. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο. Αυτή τη φορά δεν ήμασταν καλοί».

Διαβάστε επίσης

Με την πλάτη στον τοίχο...

Με την πλάτη στον τοίχο...

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο Κάουνας από τη Ζαλγκίρις με 80-60 για το 3ο παιχνίδι των πλέι οφ και οι Πειραιώτες πλέον βρίσκονται πίσω στη σειρά με 2-1.

Ζαλγκίρις - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 80-60 (Τελικό)

Ζαλγκίρις - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 80-60 (Τελικό)

Στο Κάουνας βρίσκεται ο Ολυμπιακός ο οποίος αντιμετωπίζει στο τρίτο παιχνίδι για τα play off την Ζαλγκίρις και θέλει τη νίκη για να κάνει το 2-1 στη σειρά. Live στις 20:00 στο gavros.gr / NS1.