Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μία αλλαγή έχει ακόμα στο ρόστερ!

Μία αλλαγή έχει ακόμα στο ρόστερ!
Κυριακή, 29 Απριλίου 2018 - 20:02

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό κοιτάνε να ανασυνταχθούν, να αποθεραπευτούν οι τραυματίες και να δουλέψουν για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, κοιτώντας να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουν τον τελευταίο στόχο της σεζόν, το πρωτάθλημα Ελλάδας.

Η Ευρωλίγκα αποτελεί παρελθόν οπότε αυτόματα σημαίνει πως στο ελληνικό πρωτάθλημα, με τα υπάρχοντα δεδομένα, δεν μπορούν να βοηθήσουν οι Χόλις Τόμπσον και Κάιλ Ουίλτζερ που είχαν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ξαναλέμε… Γιατί αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει. Ο Ολυμπιακός έχει δικαίωμα ακόμα μίας αντικατάστασης στο ρόστερ της Ελλάδας, οπότε μένει να δούμε εν τέλει τις τελικές αποφάσεις των «ερυθρόλευκων», καθώς μπορούν να δηλώσουν παίκτη 24ώρες πριν το πρώτο τζάμπολ για τα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος. Αν υπάρχει ένα σενάριο εφικτό, μία σκέψη αυτή ενδεχομένως να ήταν αλλαγή του Μπράουν με τον Ουίλτζερ, ωστόσο το μεγαλύτερο ποσοστό ορίζει πως θα μείνουν ως έχουν. Θα τα δούμε εν καιρώ βέβαια. Υπάρχουν ακόμα τρεις αγωνιστικές για την regular season της Α1 και φυσικά να δουν και την πορεία των τραυματιών.

Διαβάστε επίσης

Όλη τη σεζόν με προβλήματα…

Όλη τη σεζόν με προβλήματα…

Απίθανο αυτό που συμβαίνει φέτος στον Ολυμπιακό με τους τραυματισμούς, με την ελπίδα όλων είναι να βρίσκονται πλέον όλοι έτοιμοι στην τελική ευθεία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Προελαύνει η Ζαλγκίρις

Προελαύνει η Ζαλγκίρις

Οι Λιθουανοί δεν έμειναν στην επιτυχία τους και την πρόκριση στο Final 4 και ξεπέρασαν εύκολα την αντίσταση της Νεβέζις μ3 91-72 για το πρωτάθλημα

Κρίμα, ειδικά γι αυτούς τους δύο!

Κρίμα, ειδικά γι αυτούς τους δύο!

Δύο Euroleague Legends, οι σημαίες και οι στυλοβάτες του οικοδομήματος του Ολυμπιακού άξιζαν και αξίζουν να κρατήσουν ξανά την κούπα της Ευρωλίγκας στην αγκαλιά τους.