Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διπλή προπόνηση αλλά… με θέματα!

Διπλή προπόνηση αλλά… με θέματα!
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 - 21:56

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Η Δευτέρα (30/04) επιβεβαίωσε στον Ολυμπιακό όσα φοβόντουσαν από την προπόνηση της προηγούμενης και φυσικά το κλίμα βάρυνε ακόμα περισσότερο με την είδηση της εξέλιξης που πήρε ο τραυματισμός του Κιμ Τιλί με αποτέλεσμα να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Για ποια προπόνηση να μιλήσεις μετά, σε τελική ανάλυση… πώς να γίνει προπόνηση; Γιατί μην ξεχνιέστε, δεν είναι μόνο ο Γάλλος. Μιλάμε για ακόμα μία… πεντάδα με προβλήματα. Εν τούτοις οι Πειραιώτες είχαν διπλή προπόνηση τη Δευτέρα, πήγαν τη Δευτέρα και πρωί και απόγευμα, αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς μετά βίας βγαίνει το πρόγραμμα.

Κι αυτό γιατί: Ο Παπανικολάου κάνει χαλαρά σε σχέση με τους υπόλοιπους καθώς ταλαιπωρείται ακόμα από το γόνατό του, ωστόσο… Μιλουτίνοφ (20 μέρες εκτός), Πρίντεζης (20 μέρες περίπου εκτός) και Σπανούλης (ενοχλήσεις στη μέση, ξεκούραση και θεραπεία) δεν ακολουθούν καν το πρόγραμμα προπόνησης. Οι αρχηγοί και ο Σέρβος σέντερ ακολουθούν τα προγράμματα θεραπείας τους και φυσικά δεν προπονούνται.

Όσον αφορά τον Γιώργο Μπόγρη, για τον οποίο τα είπαμε και την Κυριακή, δεν θα υποβληθεί τώρα σε επέμβαση για τον μηνίσκο του, καθώς δεν κινδυνεύει (σε αντίθεση με τον Τιλί για παράδειγμα) με σοβαρότερη ζημιά. Προπονείται με την ομάδα, όποτε πονάει βγαίνει έξω και βάζει πάγο και έτσι θα κυλήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως έχει ζητήσει ο ίδιος. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού του είπαν ξανά για την επέμβαση αλλά αυτός είναι ανένδοτος θέλοντας να βοηθήσει όσο και όπως μπορεί με δεδομένο το πρόβλημά του.

Διαβάστε επίσης

Ο Κάιλ Ουίλτζερ στη θέση του Κιμ Τιλί!

Ο Κάιλ Ουίλτζερ στη θέση του Κιμ Τιλί!

Ο Καναδός αντικαθιστά ξανά στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Γάλλο φόρηγουορντ και κλείνει την τελευταία αλλαγή που είχαν οι Πειραιώτες στο ρόστερ της Α1 ενόψει των πλέι οφ

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Κιμ Τιλί!

Χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Κιμ Τιλί!

Υποβάλλεται σε αρθροσκόπηση ο Γάλλος φόργουορντ του Ολυμπιακού- Θα την έκανε το καλοκαίρι αλλά οι πόνοι έγιναν ανυπόφοροι- Δεν μπορούσε να πάει με θεραπεία λόγω κάποιων αλλεργιών