Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπήκε ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Παπανικολάου!

Μπήκε ο Σπανούλης, αμφίβολος ο Παπανικολάου!
Πέμπτη, 3 Μαΐου 2018 - 20:25

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στο πρόγραμμα προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας μπήκε ο Βασίλης Σπανούλης, καθώς από την Τετάρτη (02/05) είχε νιώσει καλύτερα και οι ενοχλήσεις στη μέση του, μετά το πρόγραμμα θεραπείας που ακολούθησε, είχαν υποχωρήσει. Έτσι λοιπόν, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην προπόνηση της Πέμπτης (3/05) είδε τον αρχηγό να ακολουθεί τους ρυθμούς της υπόλοιπης ομάδας- με την οποία προπονούνται και οι νεαροί Ποκουσέφσκι και Τσουμάνης- και να θέτει εαυτόν στη διάθεση αυτής για το παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ, στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ (17:00).

Αντίθετα με τον Βασίλη Σπανούλη, η συμμετοχή του οποίου μοιάζει δεδομένη στο ματς της 24ης αγωνιστικής, αμφίβολη παραμένει αυτή του Κώστα Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ, από την επιστροφή της ομάδας από το Κάουνας, κάνει προπόνηση σε χαλαρούς ρυθμούς προκειμένου να προφυλάξει το γόνατό του και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Εκτός φυσικά παραμένουν οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργος Πρίντεζης που ακολουθούν προγράμματα θεραπείας, καθώς επίσης και ο Κιμ Τιλί που θα κάνει αρθροσκόπηση.

Διαβάστε επίσης

Η αλήθεια... για τους υπόλοιπους!

Η αλήθεια... για τους υπόλοιπους!

Ο σεβασμός στην οικογένεια, η αναφορά στον Ολυμπιακό και οι ανύπαρκτες οικονομικές απολαβές μιας… κερδοφόρας εταιρείας τα 4 τελευταία χρόνια- Πολλά δεν κολλάνε μεταξύ τους