Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πίστη για Ντε Κολό και Χάινς στο Final 4!

Πίστη για Ντε Κολό και Χάινς στο Final 4!
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 - 19:44

Η ΤΣΣΚΑ προετοιμάζεται για το Final 4 του Βελιγραδίου, ωστόσο οι δύο γεροί «πονοκέφαλοι» έχουν να κάνουν με τους τραυματισμούς των Νάντο Ντε Κολό και Κάιλ Χάινς. Ιδίως για τον Γάλλο γκαρντ οι αρχικές γνωματεύσεις έκαναν λόγο για μη συμμετοχή στο κορυφαίο ραντεβού.

Ο προπονητής τους πάντως, Δημήτρης Ιτούδης τόνισε σε δηλώσεις του πως πιστεύει πως οι δύο παίκτες του θα είναι έτοιμοι ώστε να βοηθήσουν την ΤΣΣΚΑ στο Βελιγράδι. Υποστήριξε χαρακτηριστικά πως «είμαι αισιόδοξος… Αμφότεροι θα είναι διαθέσιμοι για το Final 4. Ήδη και ο Ντε Κολό και ο Χάινς κάνουν ατομικές προπονήσεις και δείχνουν σε καλή κατάσταση.

Δεν είναι κάτι απλό, καθώς οι παίκτες δεν είναι ρομπότ. Δεν μπορείς να πιέσεις τον παίκτη και να περιμένεις να παίξει απευθείας το ίδιο μετά από τραυματισμό. Περιμένουμε τους Νάντο και Κάιλ να επιστρέψουν πιο γρήγορα από το αναμενόμενο. Ο Χάινς μου ζήτησε να παίξει στο τέταρτο ματς με τη Κίμκι, αλλά αποφασίσαμε να μην ρισκάρουμε».

Διαβάστε επίσης

Φιλικό Βετεράνων Ολυμπιακού- ΑΕΚ

Φιλικό Βετεράνων Ολυμπιακού- ΑΕΚ

Την Κυριακή στις 13:00 στο κλειστό «Αργοναύτες» στην Αργυρούπολη με μότο «ο αθλητισμός ενώνει»- Θα αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες, από ένα ημίχρονο, ο Νάσος Γαλακτερός

Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ!

Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ!

Ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους οι Θεσσαλονικείς για το ματς του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να στέκεται στην… αντίδραση που περιμένει από τους Πειραιώτες