Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με Σπανούλη και Παπανικολάου απέναντι στον ΠΑΟΚ!

Με Σπανούλη και Παπανικολάου απέναντι στον ΠΑΟΚ!
Παρασκευή, 4 Μαΐου 2018 - 20:30

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Με τα γνωστά προβλήματα και ιδιαιτερότητες ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης (17:00) με τον ΠΑΟΚ, στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Βασίλης Σπανούλης προπονήθηκε για δεύτερη συνεχή ημέρα και θα αγωνιστεί φυσικά απέναντι στους Θεσσαλονικείς ενώ στην 12άδα θα είναι και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί κι αυτός. Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού κάνει μετά το Κάουνας πιο χαλαρές προπονήσεις σε σχέση με την υπόλοιπη ομάδα και παράλληλα θεραπεία για την τενοντίτιδα που τον ταλαιπωρεί ωστόσο φαίνεται πως θα είναι στην αποστολή και θα πάρει χρόνο συμμετοχής.

Φυσικά εκτός, θα είναι οι Γιώργος Πρίντεζης και Νίκολα Μιλουτίνοφ καθώς επίσης και ο Κιμ Τιλί που θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Στο ρόστερ της Α1 έχει δηλωθεί ο Κάιλ Ουίλτζερ στη θέση του Γάλλου φόργουορντ, ενώ εκτός αυτού είναι ο Χόλις Τόμπσον.

Διαβάστε επίσης

Πρώτο τεστ ενόψει πλέι οφ

Πρώτο τεστ ενόψει πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στις 17:00 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ με στόχο να πάρει μία εύκολη νίκη για το ελληνικό πρωτάθλημα. Live από το gavros.gr/CS4.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 96-78 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 96-78 (Τελικό)

Με στόχο μία εύκολη νίκη με καλό μπάσκετ ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 17:00 στο κεκλεισμένων των θυρών ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα. Live από το gavros.gr/CS4.

Φιλικό Βετεράνων Ολυμπιακού- ΑΕΚ

Φιλικό Βετεράνων Ολυμπιακού- ΑΕΚ

Την Κυριακή στις 13:00 στο κλειστό «Αργοναύτες» στην Αργυρούπολη με μότο «ο αθλητισμός ενώνει»- Θα αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες, από ένα ημίχρονο, ο Νάσος Γαλακτερός