Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εξαιρετικός ο Παπαπέτρου

Εξαιρετικός ο Παπαπέτρου
Κυριακή, 6 Μαΐου 2018 - 13:27

Μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, ίσως την καλύτερή του τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο «Παπι» βγήκε μπροστά, ήταν σχεδόν αλάνθαστος και με τους 21 πόντους που πέτυχε κατάφερε να ξεπεράσει το δικό του προσωπικό ρεκόρ στο σκοράρισμα.

Ο Ιωάννης είχε 2/3 δίποντα, ήταν απόλυτος με 3/3 πίσω από τη γραμμή του τριπόντου, ενώ επίσης είχε 2/2 εύστοχες βολές, μαζεύοντας και 5 ριμπάουντ.

Η εμφάνισή του δημιουργεί αισιοδοξία για τη συνέχεια με τα πλέι οφ του πρωταθλήματος να πλησιάζουν και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει ανάγκη τον καλό εαυτό του Παπαπέτρου, ο οποίος γενικώς το τελευταίο διάστημα έχει ανέβει και δίνει πολύτιμες βοήθειες στην ομάδα.

Ο Έλληνας φόργουορντ έχει την εμπιστοσύνη όλων της ομάδας και δείχνει ότι αυτό τον κάνει πολύ καλύτερο, βγάζοντας ωραίες φάσεις σε άμυνα και επίθεση. Αυτό που χρειάζεται είναι η διάρκεια, προκειμένου να αποτελέσει μαζί με τον Παπανικολάου στο «3» ένα πανίσχυρο δίδυμο για τη συνέχεια της σεζόν αλλά και για το μέλλον.

Διαβάστε επίσης