Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συνεχίζει χωρίς Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ!

Συνεχίζει χωρίς Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ!
Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018 - 21:24

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Μετά το ρεπό της Κυριακής, οι «ερυθρόλευκοι» επισκέφτηκαν και πάλι το ΣΕΦ τη Δευτέρα (7/05) ώστε να πιάσουν δουλειά για την διπλή αγωνιστική που έχουν μπροστά τους. Δύο παιχνίδια σε τέσσερις ημέρες έχει το πρόγραμμα με τα οποία ολοκληρώνεται η regular season της Α1.

Στον Ολυμπιακό λοιπόν επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μην έχει όπως ήταν γνωστό και αναμενόμενο στη διάθεσή του, τους Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα θεραπείας τους για να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους. Οι δύο ψηλοί του Ολυμπιακού υπολογίζεται να επανέλθουν στην αγωνιστική δράση σε περίπου 15 ημέρες.

Οι Πειραιώτες θα προπονηθούν και την Τρίτη στο ΣΕΦ και ακολούθως θα μεταβούν στη Λάρισα για το παιχνίδι της Τετάρτης (9/05) με τον ΓΣΛ Φάρο (18:00) για την 25η αγωνιστική, ενώ την Κυριακή (13/05) θα υποδεχθούν στο Φάληρο τον Προμηθέα Πάτρας.

Διαβάστε επίσης

«Στο Β΄ πάθαμε ολικό μπλακ άουτ»!

«Στο Β΄ πάθαμε ολικό μπλακ άουτ»!

Δεν είχε πολλά να πει ο Χρήστος Κόντης τονίζοντας πως από τη Δευτέρα θα κάνει επανεκκίνηση η ομάδα και θα ασχοληθούν με την επόμενη μέρα