Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστροφή στις προπονήσεις και δουλειά για τα πλέι οφ!

Επιστροφή στις προπονήσεις και δουλειά για τα πλέι οφ!
Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 - 21:00

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στον Ολυμπιακό επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το ρεπό που είχαν την Πέμπτη με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν μπροστά τους μεν ένα αδιάφορο παιχνίδι με τον Προμηθέα Πάτρας την Κυριακή στο ΣΕΦ, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της regular season της Α1, να δράττονται της ευκαιρίας δε ώστε να δουλέψουν κάποια πράγματα που θέλουν.

Τόσο στις προπονήσεις όσο και στο παιχνίδι με τους Πατρινούς έχουν την ευκαιρία ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του, να δουλέψουν σε κάποια επιμέρους κομμάτια του παιχνιδιού τους που θέλουν και να τα βελτιώσουν.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του πλην των δύο τραυματιών Νίκολα Μιλουτίνοφ και Γιώργου Πρίντεζη οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα θεραπείας τους και φυσικά θα απουσιάσουν από το παιχνίδι της Κυριακής.

Διαβάστε επίσης

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων…

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων…

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού την Κυριακή (13/05) θα αντιμετωπίσει στο Κερατσίνι τον Φάρο και με νίκη θα κατακτήσει το πρωτάθλημα, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να αναμένεται να βρίσκονται στο πλευρό τους.

Όλη η Ευρώπη πλέον ξέρει τι είστε… (Pics)

Όλη η Ευρώπη πλέον ξέρει τι είστε… (Pics)

Κάτι έψαχναν να δυναμιτίσουν από νωρίς το ελληνικό πρωτάθλημα και βρήκαν... ψύλλους στα άχυρα. Αβάσιμη και ανυπόστατη καταγγελία για τους Αγγελόπουλους όταν αυτοί συναίνεσαν στον Γιαννακόπουλο να μπαίνει στα γήπεδα της Α1.